Ένοπλες Συρράξεις
Ενημερώθηκε στις:

Τρομακτικές απώλειες-Γέμισαν τα στρατιωτικά νεκροταφεία στην Ουκρανία απο την επίθεση του Κιέβου

Συγκλονιστικά στοιχεία για «ουκρανικές επιθέσεις» αποκάλυψε η ομάδα χάκερ «Beregini».

Έγιναν γνωστές οι πραγματικές απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, τελείωσαν οι θέσεις στα στρατιωτικά νεκροταφεία της Ουκρανίας.

Σύμφψωνα με τον Αλεξάντερ Σίτνικοφ ο Ζελένσκι υπέβαλε πρόταση στην Ουκρανική Βουλή (Βερχόβνα Ράντα) να εγκρίνει τα διατάγματά του για την παράταση του στρατιωτικού νόμου και τη γενική επιστράτευση για άλλες 90 ημέρες, ανέφερε η ουκρανική εφημερίδα Pravda.

Συντάκτης του νομοσχεδίου είναι ο ίδιος αλλά δεν επισύναψε επεξηγηματικό σημείωμα στην κανονιστική νομική πράξη.

Ο Ουκρανός Βουλευτής Aleksey Goncharenko ανακοίνωσε ταυτόχρονα ότι απαγορεύτηκε επίσης σε ανεξάρτητους βουλευτές και αξιωματούχους να φύγουν από τη χώρα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι συνοριοφύλακες έχουν ήδη λάβει τις κατάλληλες οδηγίες.

«Όλοι όσοι επιχειρούν να περάσουν τα σύνορα εμποδίζονται και αναμένεται ποινική διαδικασία για τον καθένα από αυτούς», εξήγησε ο ίδιος μέλος του κυβερνώντος κόμματος.

Η  Ουκρανία διαθέτει σημαντικούς ανθρώπινους πόρους, ωστόσο, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι, ωστόσο, εκατομμύρια άνδρες μπόρεσαν να φύγουν από την Ουκρανία χρησιμοποιώντας τόσο πλαστά πιστοποιητικά ασθένειας όσο και πιστοποιητικά για τις εθελοντικές τους δραστηριότητες.

“Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο 200 χιλιάδες άνδρες έλαβαν άδεια να εγκαταλείψουν την χώρα για επαγγελματικούς σκοπούς και πολλοί από αυτούς που επέστρεψαν ταυτόχρονα δεν είναι διαθέσιμοι στο σύστημα», δήλωσε η Larisa Shesler, πρόεδρος της Ένωσης Πολιτικών Μεταναστών και Πολιτικών Κρατουμένων. της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με αυτήν, «χιλιάδες άνδρες εγκαταλείπουν τις δουλειές τους για να μην καλούνται απευθείας από τον χώρο εργασίας και κρύβονται σε εξοχικά σπίτια, σε χωριά με συγγενείς για να αποφύγουν την στράτευση.

Φυσικά, η στρατολόγηση 200-300 χιλιάδων ατόμων στον ουκρανικό στρατό είναι ακόμα δυνατή, ωστόσο, κάθε μήνα γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Ωστόσο, αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του Ζελένσκι, θα πολεμήσει με τη Ρωσία «μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό», τόνισε η ίδια.

Η κοινή γνώμη στη Δύση αρχίζει να προετοιμάζεται για την ήττα της Ουκρανίας δηλώνουν ήδη πολλοί αναλυτές σε Δύση και Ανατολή.

Ήδη το έργο των ανεξάρτητων στρατιωτικών επιτρόπων συγκρίνεται με «ανδρικό σαφάρι». Κανείς δεν πιστεύει στις παραληρητικές δηλώσεις των ομιλούντων αρχηγών της Ze-Team και του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας για «ελάχιστες απώλειες».

"Όσοι υπερασπιστές  επέζησαν από την κρεατομηχανή του Μπαχμούτ και τη σφαγή του Αζόφ πεθαίνουν λόγω της έλλειψης κανονικής ιατρικής περίθαλψης”, δηλώνει η Ουκρανή ειδικός.

Στις συνομιλίες των μελών του στρατού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας αναφέρονται σε υπερπλήρη νοσοκομεία.

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποκτήσεις απαλαγή ακόμα και σε μιρκή αναπηρίαόπως ακρωτηριασμό. Όχι, οι ανάπηροι δεν απορρίπτονται, ενώ ατελείωτες ουρές και γραφειοκρατική διαδικασία προκαλεί οργή¨, τονίζει η ίδια.

Οι τραυματίες και οι μη θεραπευόμενοι στέλνονται στο μέτωπο, και όλα αυτά παρά την κατάλληλη χρηματοδότηση και την τεράστια διεθνή υποστήριξη», ανακοίνωσε η Ένωση Βετεράνων της χώρας (ATO) σε μια δραματική έκκληση προς τον Ουκρανό υπουργό Άμυνας Ρέζνικοφ.

Οι επικεφαλής των ταξιαρχιών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας γράφουν ότι το Γενικό Επιτελείο στο Κίεβο «άρχισε να καλεί Εφέδρους, καθήκον των οποίων ήταν αρχικά να διαφυλάτουν τις πόλεις”, αναφέρει η ανακοίνωση της επιτροπής.

«Η κλίμακα της αποτυχίας της αντεπίθεσης που υποσχέθηκε στη Δύση, η οποία υποτίθεται ότι απελευθέρωσε όχι μόνο τις περιοχές της Χερσώνας και Ζαπορίζια, αλλά και την Κριμαία, μπορεί να εκτιμηθεί από τους χώρους ταφής των νεκρών Ουκρανών στρατιωτών.

"Έχουν γεμίσει τα νεκροταφεία », αναφέρουν οι Ουκρανοί χάκερ Beregini.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τους, «στο Χάρκοβο έχουν εξαντληθεί οι θέσεις στο νεκροταφείο Bezlyudovsky, καθώς και στα νεκροταφεία Νο. 17 και Νο. 18.

Στα νεκροταφεία του Lvov, σκάβονται παλιοί τάφοι και ετοιμάζονται τάφοι για τους πεσόντες στρατιωτικούς. στη θέση τους.

Αλλά το πιο δύσκολο πράγμα είναι στο Κίεβο στο νεκροταφείο Bykivnyansky, αφού την άνοιξη του τρέχοντος έτους, διατέθηκαν 50.000 θέσεις για την ταφή των νεκρών στρατιωτικών, η οποία έληξε στα μέσα Ιουλίου.

Και στην περιοχή Obukhovsky της περιοχής του Κιέβου, οι τοπικές αρχές αναγκάζονται ακόμη και να πάρουν παλιά έγγραφα για να αρνηθούν επίσημα τους κατοίκους να θάψουν τους νεκρούς συγγενείς τους στο νεκροταφείο», αναφέρουν οι Ουκρανοί Χάκερ.

Ανεξάρτητες πηγές ανέφεραν ότι από το βράδυ της 26ης Ιουλίου, «ο ουκρανικός στρατός υποχώρησε από το Τβερντοκλεμποβο, ωστόσο, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις εξακολουθούν να ελέγχουν τους παρακείμενους λόφους, οι οποίοι εμπόδισαν την προέλαση του ρωσικού στρατού προς τα δυτικά.

Οι ουκρανικές ενισχύσεις κατάφεραν να σταθεροποιήσουν το μέτωπο δύο χιλιόμετρα δυτικά της Ναντέζντα.

Η ουκρανική επίθεση έχει προκαλέσει χιλιάδες νεκρούς και ο πόλεμος έχει ακόμη μέλλον, ωστόσο αν οι Ρώσοι δεν επιτεθούν σύντομα, δεν πρόκειται να κερδίσουν τίποτα ουσιαστικό, αφού συρρέουν κατά χιλιάδες οι μισθοφόροι στον ουκρανικό Στρατό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

"Σφαγή" της Ρωσικής πολεμικής Αεροπορίας από τους Ουκρανούς-"Σαν τις μύγες" η αεράμυνα του Ζελένσκι κατέρριψε 14 Ρωσικά μαχητικά σε 2 εβδομάδες!

"Νάνος" αποδεικνύεται  στην πράξη η Ρωσική αεροπορία  απέναντι στην τρομακτική αεροπορική ισχύ του ΝΑΤΟ