Ένοπλες Συρράξεις

H Ουκρανία ανέπτυξε συστήματα HIMARS μόλις 20 χλμ από το Ντόνετσκ

Ο ουκρανικός στρατός αναπτύσσει άφοβα συστήματα HIMARS μόλις 20 χιλιόμετρα από το Ντονέτσκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ουκρανικός στρατός, το οποίο τραβήχτηκε στα προάστια του Ντονέτσκ, μπορείτε να δείτε αποδείξεις ενός ακόμη βομβαρδισμού από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις με συστήματα HIMARS. Οι εκτοξεύσεις φέρονται να πραγματοποιήθηκαν από την περιοχή του οικισμού Ocheretino, που βρίσκεται μόλις 20 χιλιόμετρα από το Ντονέτσκ και περίπου 10 χιλιόμετρα από τη γραμμή του μετώπου. Αυτό δείχνει ότι ο ουκρανικός στρατός αναπτύσσει εντελώς άφοβα τέτοια όπλα στην πληγείσα περιοχή όχι μόνο με πυροβολικό και αεροσκάφη, αλλά και με συμβατικά άρματα μάχης και όλμους.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε πώς δύο εκτοξευτές εκτοξεύουν ταυτόχρονα οκτώ βολές κατευθυνόμενων πυρομαχικών ακριβείας. Οι τελευταίοι φέρονται να έφυγαν προς την κατεύθυνση του N. p. Khartsyzsk, αν και δεν είναι ακόμη γνωστό πότε ακριβώς τραβήχτηκε το εν λόγω βιντεοσκοπημένο υλικό.

Η ανάπτυξη τέτοιων συστημάτων ακριβώς κοντά στη γραμμή του μετώπου δείχνει ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας γνωρίζουν ότι είναι σε θέση να αποσύρουν τους εκτοξευτές πριν δεχτούν αντίποινα, ειδικά από τη στιγμή που οι ίδιες οι εκτοξεύσεις διήρκεσαν μόλις 40 δευτερόλεπτα.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ