Ένοπλες Συρράξεις
Ενημερώθηκε στις:

Σκανδαλώδης δήλωση στη ρωσική τηλεόραση: Αν δεν ήταν το έλεος του Πούτιν, θα καταστρέφαμε την Ουκρανία με πυρηνικούς πυραύλους

Ενώ ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας έχει καθυστερήσει 3 μήνες, μια σκανδαλώδης δήλωση ήρθε από την διευθύντρια της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης. Η διευθύντρια, η οποία είπε: "Θα είχαμε καταστρέψει την Ουκρανία με πυρηνικούς πυραύλους σε 3 ημέρες χωρίς το έλεος του Πούτιν", σόκαρε τους πάντες. 

Από την άλλη πλευρά, ο πόλεμος στην Ουκρανία εξελίσσεται με αργούς ρυθμούς λόγω των ανησυχιών για τους Ρώσους ομήρους.

Η Μαργκαρίτα Σιμονιάν, αρχισυντάκτρια του ρωσικού κρατικού τηλεοπτικού σταθμού RT, υποστήριξε ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία εξελίσσεται αργά λόγω του "ελέους" του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δηλώνοντας ότι ο Πούτιν ανησυχεί για τις ζωές των Ρώσων πολιτών που κρατούνταν όμηροι στην Ουκρανία, η Σιμονιάν είπε: "Χωρίς αυτό, θα είχαμε καταστρέψει πλήρως την Ουκρανία σε λίγες ημέρες με πυρηνικούς πυραύλους".

Όχι πόλεμος αλλά ειδική επιχείρηση

Η Σιμονιάν χρησιμοποίησε τις ακόλουθες δηλώσεις στην τηλεοπτική εκπομπή: "Γιατί ο πόλεμος δεν τελείωσε σε τρεις ημέρες, όπως θα έπρεπε; Φυσικά και ήταν δυνατόν.  Μια επίθεση από το Sarmat είναι αρκετή για να καταστρέψει την ακτή. Δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε την Ουκρανία μέσα σε ώρες, όχι σε ημέρες, αν θέλαμε; Αλλά διεξάγουμε μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση, δεν πρόκειται για πόλεμο. Λυπούμαστε για όλους εκεί. Ξέρουμε ότι έχουμε πολλούς ανθρώπους που είναι όμηροι αυτών που δεν είναι δικοί μας".

Τέλος, το στέλεχος της ρωσικής τηλεόρασης δήλωσε: "Τα εδάφη που απελευθερώσαμε στην Ουκρανία είναι στην πραγματικότητα δικά μας".

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...