Ένοπλες Συρράξεις
Ενημερώθηκε στις:

Διαρροή SBU: Οι Ρώσοι αποσυναρμολογούν τον εξοπλισμό τους για να μην πολεμήσουν με Ουκρανούς (Ηχητικό)

Οι Ρώσοι σπάνε τον δικό τους εξοπλισμό για να μην πολεμήσουν τους Ουκρανούς υπερασπιστές. Αυτό αποδεικνύεται από νέες τηλεφωνικές συνομιλίες των εισβολέων, τις οποίες φέρεται να υπέκλεψαν από την SBU.

«Έχουμε ένα τανκ στο σύνταγμα. Διαλύθηκε το τανκ μας, εν ολίγοις, το πρωί μόνοι μας, για να μην πάμε. Τα τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού έφυγαν χωρίς εμάς, και είναι και πολλοί σε σοβαρή κατάσταση», είπε ο Ρώσος στον πατέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρωτάει αν αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν τίποτα για να παλέψουν. Ακούγοντας μια καταφατική απάντηση από τον γιο του, ο πατέρας έμεινε σαφώς ικανοποιημένος. Όπως εξήγησε ο νεαρός, από τα 10 τανκς στην αρχή του πολέμου, μόνο ένα παρέμεινε στη μονάδα του. Και το διέλυσαν επίτηδες.

«Δόξα τω θεώ λοιπόν! Αποσυναρμολογήστε το, παραδώστε το για παλιοσίδερα, οι στόχοι θα παραμείνουν», συμβουλεύει ο πατέρας.

«Και δικαίως. Άλλωστε, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, οι Ουκρανοί κατέστρεψαν περισσότερα από χίλια εχθρικά άρματα μάχης», αναφέρει σε διαρροή η ουκρανική SBU, συμπληρώνοντας πως, «δεν θα σταματήσουν μέχρι να καθαρίσουν εντελώς τη γη μας!».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ