Ένοπλες Συρράξεις

Πράκτορας της KGB αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας του Πούτιν - «Θυμίζει τον Στάλιν...»

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν που βρίσκεται στο παγκόσμιο προσκήνιο μετά την απόφασή του να επιτεθεί στην Ουκρανία φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του.

Σύμφωνα με πρώην πράκτορα της KGB που μίλησε στην Sun ο ρώσος πρόεδρος είναι πολύ πιθανό να πάσχει Πάρκινσον και άνοια, στα πρώιμα στάδια της ενώ τον συνέκρινε και με τον Ιωσήφ Στάλιν για τις εμμονές του και την ροπή προς την παραφροσύνη.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο πρώην πράκτορας είναι πολύ πιθανό οι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του Βλαντιμίρ Πούτιν να μην ενημερώνονται για την κατάσταση της υγείας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρώην πράκτορας Μπόρις Καρπίτσκοφ δήλωσε στη Sun πως «είναι παράφρων και έχει εμμονές με «παρανοϊκές ιδέες» και πως «βλέπει τους πάντες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βρίσκονται εντός των ρωσικών υπηρεσιών ασφαλείας και ακόμη και μέσα στον στενό του κύκλο, ως προδότες».

Ακόμη τόνισε ότι «ο Πούτιν δεν θέλει να ενημερώνει τους συνεργάτες του για τυχόν προβλήματα υγείας ώστε να διατηρεί την εικόνα του ισχυρού άνδρα».

Μάλιστα όπως τονίζει ο πρώην πράκτορας της KGB η ανεξήγητη σε πολλά θέματα συμπεριφορά του ρώσου προέδρου μπορεί να οφείλεται στη νόσο του Πάρκινσον και τον καρκίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν είμαι γιατρός αλλά υπάρχει σοβαρή ανησυχία ότι ο Πούτιν υποφέρει από πολλές σωματικές παθήσεις – πιθανώς κι από αθλητικούς τραυματισμούς από τα νεανικά του χρόνια», ανέφερε στη Sun.
«Είναι τόσο καχύποπτος και εμμονικός που μπορεί πλέον να συγκριθεί με τον τύραννο Στάλιν» είπε ακόμη ο Καρπίτσκοφ. Και αυτό γιατί και οι δυο είχαν ξεκινήσει ανακρίσεις σε γιατρούς μετά από φήμες για την υγεία τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

TOS-1A Solntsepek
Ένοπλες Συρράξεις 0

Αμείωτη βαρβαρότητα στην Ουκρανία! Ρωσικά θερμοβαρικά «έλιωσαν» Ουκρανούς στρατιώτες μέσα σε λίγα λεπτά-Κανείς δεν επιβίωσε! (Βίντεο)

Στην κατεύθυνση του Κουπιάνσκ αυτήν την φορά, ρωσικά συστήματα εκτόξευσης θερμοβαρικών βλημάτων τύπου TOS-1A Solntsepek...