Ένοπλες Συρράξεις

Ουκρανία: «Βίασε Ουκρανές αλλά πάρε προφυλάξεις» – Εξωφρενικό μήνυμα συντρόφου Ρώσου στρατιώτη

Μετά τις καταγγελίες για βιασμούς παιδιών ένα ασύλληπτο ηχητικό ντοκουμέντο αποκαλύπτει η δημοσιογράφος Αναστασία Λαπάτινα, που εργάζεται στο ουκρανικό πρακτορείο Kyiv Independent.

Η δημοσιογράφος άκουσε τηλεφωνική συνομιλία ανάμεσα σε ένα ρώσο στρατιώτη και τη σύντροφό του που είχε υποκλαπεί και τα όσα λέγονται προκαλούν αποτροπιασμό και μόνο.

Στο ηχητικό απόσπασμα που έχει ανέβει στην κοινωνική πλατφόρμα Telegram και έχει μεταδοθεί και από το δίκτυο Ukrinform ακούγεται η σύντροφος του Ρώσου στρατιώτη να τον καλεί να βιάσει Ουκρανές αλλά να μην της το πει πως το έκανε και… να παίρνει προφυλάξεις.

«Ρώσοι στρατιώτες με βίασαν και σκότωσαν τον άντρα μου»

Ακόμη μια τραγική ιστορία έρχεται στο φως αυτή τη φορά απ΄μια 50χρονη Ουκρανή που μίλησε στο BCC και είπε πως οι Ρώσοι στρατιώτες σκότωσαν τον άντρα της και την βίασαν.

Η γυναίκα που δεν ήθελε να αποκαλύψει το όνομά της είπε χαρακτηριστικά: «Με έσυρε σε ένα διπλανό σπίτι, ενώ με σημάδευε με το όπλο του. Με διέταξε να βγάλω τα ρούχα μου, φωνάζοντας “βγάλε τα ρούχα σου αλλιώς θα πυροβολήσω”. Συνέχιζε να με απειλεί ότι θα με σκοτώσει αν δεν έκανα όσα μου έλεγε. Μετά άρχισε να με βιάζει» λέει.

«Την ώρα που με βίαζε, μπήκαν μέσα στο σπίτι άλλοι τέσσερις στρατιώτες. Σκέφτηκα ότι είχα τελειώσει. Εκείνοι όμως τον απομάκρυναν. Δεν τον είδα ξανά» είπε στο BBC, τονίζοντας πως πρέπει να ήταν ρώσοι στρατιώτες που άνηκαν σε άλλο τάγμα.

Αμέσως μετά έτρεξε σπίτι της όπου είδε νεκρό τον άντρα της καθώς τον πυροβόλησαν όταν έτρεξε για να την βοηθήσει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ