Ένοπλες Συρράξεις
Ενημερώθηκε στις:

Βιο-πόλεμος για το μονοπώλιο! Ρώσος ειδικός: Η Μογγολία επόμενο εφαλτήριο των ΗΠΑ για τη δημιουργία βιολογικά επικίνδυνων παθογόνων

Η Ρωσία απέτρεψε τις προσπάθειες του Λευκού Οίκου να δημιουργήσει το έργο των βιοεργαστηρίων στην Ουκρανία και τον Καύκασο, υποστηρίζουν ρωσικά ΜΜΕ, επικαλούμενα το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Ωστόσο, τώρα οι Αμερικανοί επιστήμονες μπορούν να «μεταναστεύσουν» στη Μογγολία για να αναπτύξουν εκεί βιολογικά επικίνδυνα παθογόνα, πιστεύει ο στρατιωτικός ειδικός, Αλεξέι Λεόνκοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγγραφα που βρέθηκαν σε αμερικανικά εργαστήρια κοντά στο Χάρκοβο μαρτυρούν τα παγκόσμια σχέδια της Ουάσιγκτον να δημιουργήσει βιολογικά όπλα. Σύμφωνα με αναφορές, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν επικεντρωθεί στη μελέτη της ικανότητας μετάδοσης ιών από τα ζώα στον άνθρωπο, καθώς και στη μετάδοση λοιμώξεων με τη χρήση αποδημητικών πτηνών.

Μετά την ολοκλήρωση της ανάλυσης του ιού της εγκεφαλίτιδας που μεταδίδεται από κρότωνες, του άνθρακα, του αιμορραγικού πυρετού Κριμαίας-Κονγκό και άλλων επικίνδυνων ασθενειών στην Ουκρανία, το Πεντάγωνο προσπαθεί να πάρει άδεια για τη διεξαγωγή παρόμοιων μελετών στη Μογγολία. Επιπλέον, δεν είναι μυστικό ότι Αμερικανοί επιστήμονες συλλέγουν δείγματα βιο-υλικών στο έδαφος του κράτους της Ανατολικής Ασίας εδώ και πολύ καιρό.

Σύμφωνα με τον Ρώσο στρατιωτικό ειδικό, αυτό γίνεται λόγω της εγγύτητας πιθανών πηγών βιολογικού κινδύνου.

«Οι Αμερικανοί στρατιωτικοί ιολόγοι, πιστεύω, προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο βιολογικό όπλο. Για να το κάνουν αυτό, ταξιδεύουν σε διάφορες χώρες, δημιουργούν εργαστήρια εκεί με υψηλές χρηματοδοτήσεις και μελετούν την ανθεκτικότητα των κατοίκων της περιοχής. Και αυτό, η ανθεκτικότητα, είναι ξεχωριστή σε κάθε περιοχή», είπε ο ειδικός σε συνέντευξή του στο AiF.

Ο Λεόνκοφ πρόσθεσε ότι η στρατιωτική βιολογική δραστηριότητα των ΗΠΑ στη Μογγολία θα μπορούσε να στρέφεται και κατά της Κίνας. Αυτό επιβεβαιώνεται από την υπάρχουσα εκδοχή της επιθυμίας του Λευκού Οίκου να επιβραδύνει την οικονομική της ανάπτυξη, καθιστώντας την κινεζική Ουχάν την πηγή της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο εμπειρογνώμονας επεσήμανε επίσης τα πιθανά σχέδια του Πενταγώνου να μονοπωλήσει φάρμακα από τεχνητά προερχόμενους ιούς. Ο Λεόνκοφ είναι βέβαιος ότι αυτό θα συμβεί εάν η βιολογική έρευνα στη Μογγολία είναι επιτυχής.

Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε ότι είναι αδύνατο να υπολογιστούν όλες οι συνέπειες στην ιολογία. Ανά πάσα στιγμή, η κατάσταση μπορεί να βγει εκτός ελέγχου, όπως συνέβη με τον COVID-19. Η πανδημία είχε ως αποτέλεσμα ανθρώπινες απώλειες και επιβράδυνση της οικονομικής ανάπτυξης για τις Ηνωμένες Πολιτείες και ολόκληρο τον κόσμο.

«Η Μογγολία», εξηγεί ο Λεόνκοφ, «είναι μια φυσική δεξαμενή ενός τεράστιου αριθμού θανατηφόρων ασθενειών. Θυμηθείτε ότι η πανώλη της Φλωρεντίας του XIV αιώνα. Ήρθε στην Ευρώπη από τους Μογγόλους. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο ομοσπονδιακός νόμος απαγορεύει τη στρατιωτική ιολογική έρευνα.

Ως εκ τούτου, όλα τα εργαστήριά τους, περισσότερα από 300 στον αριθμό, επανατοποθετήθηκαν σε αναπτυσσόμενες χώρες. Για να το πούμε, πιο κοντά στις πηγές του φυσικού βιολογικού κινδύνου. Κάποιοι το αποδίδουν στο γεγονός ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθούν να αναπτύξουν βιολογικά όπλα ξεχωριστά εναντίον των Σλάβων, ξεχωριστά κατά των Αράβων, των Νέγρων, των Ασιατών κλπ. Νομίζω ότι το θέμα είναι διαφορετικό.

Φυσικά, τίθεται το ερώτημα: πώς οι ίδιοι οι Αμερικανοί, των οποίων ο πληθυσμός είναι ανάμεικτος με αγγλοσαξονικό, αφρικανικό, σλαβικό και ασιατικό αίμα, θα αμυνθούν απέναντι σε αυτόν τον «καθολικό ιό»;

Φαίνεται ότι όλα είναι απλά: κατά τη δημιουργία βιολογικών όπλων, τα φάρμακα και τα εμβόλια από τα διάφορα συστατικά του δημιουργούνται παράλληλα. Προστατεύονται από αμερικανικές πατέντες και κατασκευάζονται σε αμερικανικά εργοστάσια. Σε περίπτωση βιολογικού πολέμου, τα περισσότερα τοπικά φάρμακα θα είναι μονοπώλιο των ΗΠΑ», κατέληξε ο Ρώσος στρατιωτικός εμπειρογνώμονας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αποφασιστική κίνηση της Αθήνας με Χαρδαλιά και Φλώρο αποσόβησε «θερμό» επεισόδιο στη Ρόδο και ευθεία αμφισβήτηση κυριαρχικών δικαιωμάτων

Όλα τα εμπορικά πλοία που συμμετείχαν στην επιχείρηση συντονίστηκαν με τον Ελληνικό Θάλαμο Επιχειρήσεων, αφήνοντας τους...