Ένοπλες Συρράξεις

FIFA: Άνοιξε μετεγγραφικό «παράθυρο» για ξένους παίκτες και προπονητές από Ρωσία και Ουκρανία

Η FIFA δίνει το δικαίωμα στους ξένους που αγωνίζονται σε Ρωσία και Ουκρανία να λύσουν τα συμβόλαιά τους με τους συλλόγους αυτών των ομοσπονδιών υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μετεγγραφή σε άλλον σύλλογο μέχρι τις 7 Απριλίου, με ορίζοντα πάντα τη νέα χρονιά. Οι ομάδες θα μπορούν να κάνουν το πολύ δύο μετεγγραφές από τη συγκεκριμένη “συνθήκη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα συμβόλαια των ξένων στην Ουκρανία έχουν αυτόματα ανασταλεί μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2022. Οι ρωσικοί σύλλογοι έχουν διορία μέχρι τις 10 Μαρτίου να έρθουν σε συμφωνία με τους παίκτες για να παραμείνουν στους συλλόγους. Αν δεν τα καταφέρουν, τότε μονομερώς θα έχουν τη δυνατότητα να αναστείλουν τη σύμβαση, μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2022.

Η αναστολή ενός συμβολαίου θα σημαίνει ότι οι παίκτες και οι προπονητές θα θεωρούνται “ελεύθεροι” έως τις 30 Ιουνίου 2022 και ως εκ τούτου θα έχουν την ελευθερία να υπογράψουν συμβόλαιο με άλλο σύλλογο χωρίς να αντιμετωπίζουν οποιεσδήποτε συνέπειες.

Να αναφέρουμε ότι η διεθνής ένωση των ποδοσφαιριστών, FIFPro, χαρακτήρισε ως «άτολμη» αυτή την απόφαση, καθώς είναι δύσκολο για τους παίκτες να βρουν ομάδα για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

su25-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Καταστροφικό εναέριο ατύχημα πάνω από την Ουκρανία! Ρωσικό Su-25 «κατέρριψε» κατά λάθος άλλο ρωσικό Su-25 που πετούσε δίπλα του -Δείτε το βίντεο

Ένα τρομερό ατύχημα συνέβη εχθές πάνω από το Ντονιέτσκ, με αποτέλεσμα την καταστροφή ενός ρωσικού επιθετικού...
ΗΠΑ 0

Τυχαίο γεγονός ή προειδοποίηση προς τον Τραμπ;-Πέντε παραβιάσεις του εναέριου χώρου σε μία ημέρα στη ζώνη απαγόρευσης πτήσεων του Προέδρου των ΗΠΑ

Είναι γεγονός ότι χάρη στην πολιτική του ο Τραμπ τόσο στο εσωτερικό των ΗΠΑ, όσο και Διεθνώς, έχει αποκτήσει πολλούς...