Ένοπλες Συρράξεις
Ενημερώθηκε στις:

''Κανονιοβολισμοί'' Ρώσων στρατηγών: ''Ο Ερντογάν θέλει να δημιουργήσει τον «Στρατό του Τουράν»

Έντονη ανησυχία επικρατεί στην Ρωσία, με εν ενεργεία και εν αποστρατεία στρατηγούς, να χτυπάνε ''καμπανάκι κινδύνου'' για τα σχέδια του Ρ. Τ. Ερντογάν. 

Ταυτόχρονα στέλνουν μήνυμα και στον Πούτιν, ο οποίος πρέπει άμεσα να ενεργοποιηθεί κατά της Άγκυρας, πριν είναι αργά!  

Οι δηλώσεις-''φωτιά'' του Leonid Ιvasov   

 


Ένας από τους σημαντικότερους στρατηγούς εν αποστρατεία της Ρωσίας με ''κανονιοβολισμούς'', έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. 

Ο Leonid Ιvasov, ανέφερε πως το σχέδιο του Ερντογάν στον Καύκασο, είναι η δημιουργία του λεγόμενου «Στρατού του Τουράν»!   

''Πρέπει να παρακολουθούμε πιο στενά τις τουρκικές κινήσεις. Βλέπουμε την εμπλοκή της Τουρκίας στην Κριμαία και τώρα σε Ναγκόρνο και Αζερμπαϊτζάν.''

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η Τουρκία δυστυχώς κέρδισε στον πόλεμο του Ναγκόρνο. Το σχέδιό της ήταν να συνδεθούν Τουρκία, Ναχιτσεβάν και Αζερμπαϊτζάν. Η Άγκυρα θέλει να έχει τον πρώτο λόγο στην Κεντρική Ασία. Η παρουσία της Τουρκίας στον Νότιο Καύκασο είναι ένα σοβαρό γεωπολιτικό ζήτημα, το οποίο πρέπει να ξυπνήσει άμεσα την Μόσχα.'' 

''Η Τουρκία παίζει το δικό της παιχνίδι στην Κριμαία. Σε επίσημο επίπεδο, διαπραγματεύονται με την κυβέρνηση Zelensky για το ζήτημα της Κριμαίας. Συνεργάζονται επίσης με την Ουκρανία σε κρατικό επίπεδο. Υπάρχουν επίσης πολλές πληροφορίες σχετικά με την αποστολή UAV στην Ουκρανία. Αυτά τα UAV, θα χρησιμοποιηθούν κατά ρωσόφωνων!''  

 

Το σχέδιο της Άγκυρας  

 

Η Τουρκία, η οποία κυριαρχεί στους οργανισμούς της Κεντρικής Ασίας, προκάλεσε το Αζερμπαϊτζάν να συρθεί σε μια στρατιωτική διευθέτηση της σύγκρουσης στο Ναγκόρνο και μετά μέσω των οργανισμών που ελέγχονται από αυτήν, ωθεί τώρα τα μέλη τους, όπως το Καζακστάν, το Ουζμπεκιστάν και το Κιργιζιστάν να εμπλακούν σε κάτι πολύ πιο μεγάλο και σοβαρό, όπως είναι η δημιουργία ενός "τουρκικού ΝΑΤΟ" με την ενοποίηση των ενόπλων δυνάμεων τους κάτω από τουρκική διοίκηση όπως έκαναν οι Αζέροι για παράδειγμα στο Ναγκόρνο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα κράτη της Κεντρικής Ασίας, τα οποία η Άγκυρα θεωρεί μέρος του «Μεγάλου Τουράν», συνδέονται μεταξύ τους από μια σειρά υποχρεώσεων μέσω της συνθήκης που έχουν υπογράψει με τους Τούρκους.

Το Καζακστάν, το Ουζμπεκιστάν, το Κιργιζιστάν και το Τουρκμενιστάν είναι όλα, εκτός από το Τουρκμενιστάν, μέλη της SCO, για αυτό και το Τουρκμενιστάν θα είναι ο επόμενος στόχος της Άγκυρας στο σχέδιο αυτό.  

Τι περιμένει ο Πούτιν, θα ενεργοποιηθεί επιτέλους κατά του Ερντογάν;

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ