Κούρδοι
Ένοπλες Συρράξεις

"Θα τελειώσουμε τις τουρκικές ΕΔ": Οι Κούρδοι προειδοποιούν για "ολοκαύτωμα" στην Τουρκία

Την απόλυτη κόλαση ετοιμάζουν να προκαλέσουν τα “κουρδικά γεράκια” σε τουρκικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις ως αντίποινα για τα έργα και τις πράξεις των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στη Βόρεια Συρία.

Ως γνωστόν, στη Β.Συρία οι Τούρκοι έχουν κόψει την παροχή νερού σε σταθμό ύδρευσης αποκλείοντας το αγαθό αυτό από χιλιάδες Κούρδους και Σύριους πολίτες εν μέσω πανδημίας με καταστροφικά αποτελέσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για αυτό αλλά και για πολλά άλλα, τα “κουρδικά γεράκια” σε ανακοίνωση μετά τη χθεσινή έκρηξη στην τουρκική αμυντική βιομηχανία ROKETSAN, ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι “ δηλώνουμε για άλλη μια φορά ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας έως την τελική νίκη κατά της Τουρκίας και των ενόπλων της δυνάμεων”.

"Κατά την χθεσινή έκρηξη, ένα μέρος της μονάδας παραγωγής και της αποθήκης πρώτων υλών που χρησιμοποιούνταν για την κατασκευή πυραύλων καταστράφηκε ολοσχερώς. Υπάρχουν αρκετοί νεκροί και τραυματίες, αλλά ο αριθμός τους δεν μπορεί να διευκρινιστεί. Οι δυνάμεις μας εγκατέλειψαν την περιοχή και έφθασαν στο σημείο ασφαλείας χωρίς απώλειες, για να μεταβούν στην συνέχεια στις βάσεις τους”, αναφέρει κουρδικό ΜΜΕ.

Ανακοίνωση των Κουρδικών γερακιών κατά της Άγκυρας για το χθεσινό συμβάν.

“Ο φασισμός του AKP-MHP και το καπιταλιστικό σύστημα που αντιπροσωπεύει σήμερα, είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί του λαού, των εργαζομένων, των γυναικών και της φύσης. Η τουρκική κυβέρνηση, η οποία προστατεύει τα παλάτια της και μια χούφτα αφεντικά κατά του κορονοϊού, αφήνει τον φτωχό λαό να πεθαίνει. Αναγκάζει επίσης τους εργαζόμενους να εργάζονται πολλές ώρες, ενώ επενδύει τον κόπο τους στα παλάτια, τον πόλεμο, την κατοχή και τις συμμορίες των Τζιχαντιστών.

Σήμερα η τουρκική κυβέρνηση παρά την επιδημία, δεν έχει δώσει ακόμη ούτε μια δεκάρα από όσα έκλεψε, ενώ ξοδεύει συνεχώς στη Λιβύη, στο Ιντλίμπ, στο Δυτικό Κουρδιστάν, για τον τουρκικό στρατό και τις αποστολές όπλων.

Η παγκόσμια ηγεσία του Ερντογάν και ο φασισμός του AKP-MHP για περιφερειακή εξουσία, δείχνουν την  πρόθεση του κατά του καταπιεσμένου ευάλωτου λαού, ενώ ταυτόχρονα ο κορονοϊός αποκάλυψε την ανικανότητα όλου αυτού του συστήματος.

Μια κυβέρνηση που δεν μπορεί καν να παραδώσει μάσκες στους πολίτες, μιλά καθημερινά για δορυφόρους υψηλής τεχνολογίας, για τεχνολογίες λέιζερ, παρουσιάζοντας παράλληλα τους πυραύλους της και τα UAV της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ωστόσο, όλοι το είδαμε. Σε περιοχές που ζουν εκατομμύρια άνθρωποι στην καρδιά της πρωτεύουσας, όλοι είναι απροστάτευτοι, ενώ αυτοί που παράγουν αυτούς τους πολύ εξελιγμένους τεχνολογικά πυραύλους είναι απελπισμένοι ενάντια στις δυνάμεις μας.

Οι μαχητές του Κουρδιστάν θα συνεχίσουν αυτές τις σφοδρές επιθέσεις κατά του φασισμού και της δύναμης του ΑΚΡ-MHP στην Τουρκία κάθε μέρα, με την κραυγή της νίκης σε κάθε μας κίνηση.

Επειδή η μεγαλύτερη απειλή του φασισμού και της αποικιοκρατίας σήμερα είναι ο ενωμένος αγώνας μας και οι αντάρτες μας, εμείς θα συνεχίσουμε.

Ο τουρκικός φασισμός, δεν μπορεί να επιβιώσει στο πρόσωπο των αντάρτικων δυνάμεων μας, ενώ το μόνο που ξέρει ή άλλη πλευρά, είναι να υλοποιεί αεροπορικές επιθέσεις εναντίον αμάχων.

Ο στρατιωτικός διοικητής του συριακού τμήματος του PKK, Tekoşer Gever, ο οποίος σκοτώθηκε στο πεδίο της μάχης ως αποτέλεσμα της αεροπορικής επίθεσης στις 20 Αυγούστου 2019, υποβλήθηκε στο μαρτύριο αυτό ως αποτέλεσμα τουρκικής αεροπορικής επίθεσης με πυραύλους.

Ο Tekoşer Gever πολέμησε για την εξουδετέρωση των συμμοριών του ISIS που υποστηρίζει το κόμμα του AKP. Ως οργάνωση HBDH, δηλώνουμε ότι θα θυμόμαστε όλους τους μάρτυρες μας με σεβασμό και δηλώνουμε για άλλη μια φορά ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας έως την τελική νίκη. Ως αντίποινα για επιθέσεις με πυραύλους εναντίον των συντρόφων μας, ανακοινώνουμε ότι χτυπήσαμε την εταιρεία κατασκευής πυραύλων ROKETSAN στην Άγκυρα", καταλήγει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζουμε ότι το PKK, έχει τοποθετήσει πυρήνες του σε όλες τις τουρκικές πόλεις, έχοντας επιλέξει ανθρώπους με δυνατότητες εντυπωσιακής δράσης που μπορούν εύκολα να εισέλθουν και να εξαφανιστούν οπουδήποτε και οι οποίοι δεν έχουν φάκελο που να τους συνδέει με την οργάνωση, ενώ δεν έχουν διαπράξει οποιοδήποτε έγκλημα.   

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ