Ένοπλες Συρράξεις
Ενημερώθηκε στις:

Τούρκος δεκανέας & τρεις Τουρκμένοι σκοτώθηκαν από αυτοσχέδια βόμβα στη Συρία

Ένας Δεκανέας της τουρκικής στρατοχωροφυλακής σκοτώθηκε σήμερα μεσημέρι Πέμπτης, από παγιδευμένο αυτοκίνητο με αυτοσχέδια βόμβα που είχαν τοποθετήσει Σύριοι Κούρδοι στο Ρας αλ Αϊν, μια πόλη στη βόρεια Συρία, η οποία κατέχεται από τις τουρκικές δυνάμεις μετά τη διασυνοριακή στρατιωτική εισβολή στη Β.Συρία τον περασμένο Οκτώβριο, σύμφωνα με την τουρκική περιφέρεια Σανλιούρφα στην Τουρκία.

Ο Δεκανέας και τα τρία τοπικά στελέχη ασφαλείας έχασαν τη ζωή τους, όταν τα μέλη του YPG πυροδότησαν βόμβα που ήταν τοποθετημένη σε αυτοκίνητο, σε ένα σημείο ελέγχου σε δρόμο στη συγκεκριμένη πόλη.

Δέκα άτομα τραυματίστηκαν από την έκρηξη, συμπεριλαμβανομένων επτά πολιτών, ενώ όλοι μεταφέρθηκαν στο κρατικό νοσοκομείο στο Ceylanpınar στην Τουρκία.

Το αντάρτικο εντός της ζώνης κατοχής στη Συρία μόλις ξεκίνησε και τα θύματα προβλέπονται να είναι πολλά και από τις δύο πλευρές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

SAT SAS
Ελληνοτουρκικά 0

Πολεμικές "ορέξεις" από την Τουρκία: Κομάντος SAT-SAS "σημαδεύουν" λιμάνια του Αιγαίου - Σε ετοιμότητα το αιγυπτιακό ΠΝ στην Α. Μεσόγειο

Ολοταχώς για πρόκληση θερμού επεισοδίου από την Άγκυρα σε Αιγαίο-Α. Μεσόγειο - Νέες υπερπτήσεις Τούρκων πάνω από Ρω και...