Σύριοι, Λιβύη
Ένοπλες Συρράξεις

Βίντεο-ντοκουμέντο: Οι μισθοφόροι της Τουρκίας ταξιδεύουν για Λιβύη

Το έγκλημα της Τουρκίας στη Λιβύη συνεχίζεται και όπως φαίνεται η διάσκεψη του Βερολίνου αποτελεί απλώς μια τυπική διαδικασία μεταξύ πολιτικών. Η Άγκυρα "φορτώνει" τα αεροπλάνα της με τζιχαντιστές από τη Συρία και τους στέλνει να πολεμήσουν στο λιβυκό μέτωπο ενάντια στον Εθνικό Στρατό της Λιβύης (LNA).

Βίντεο-ντοκουμέντο ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter o Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA), ο οποίος έχει επικεφαλής τον στρατάρχη Χαφτάρ.

Το αποκαλυπτικό οπτικοακουστικό υλικό παρουσιάζει ισλαμιστές μαχητές με καταγωγή από τη Συρία, τους οποίους έχει μισθώσει η τουρκική κυβέρνηση, σε πτήση με προορισμό τη Λιβύη.

Αποστολή τους, σύμφωνα με τον LNA, είναι να πολεμήσουν για χάρη της κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας του Φαγιέζ αλ Σάρατζ, κατ' εντολή της Αγκυρας. Στο εν λόγω βίντεο οι άντρες συνομιλούν, ενώ αρκετοί από αυτούς προσπαθούν να καλύψουν τα πρόσωπά τους. 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Έλληνες κατοικούσαν στα παράλια της Μεσογείου: Εκατομμύρια Τούρκοι πολίτες έχουν Ελληνικό αίμα προκαλώντας φρενίτιδα στην Άγκυρα

Αν και η εθνική ταυτότητα είναι τουρκική για εκατομμύρια Τούρκους πολίτες η βιολογική ταυτότητα τους είναι εντελώς...
πολεμικη αεροπορια
Εθνικά θέματα 0

«Μου φάνηκε ότι είχε πέσει»: Συγκλονίζει ο κάτοικος που εντόπισε το στρατιωτικό ελικόπτερο στην Κρήτη – Επιχείρηση ανάσυρσης με Chinook

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για την αναγκαστική προσγείωση του ελικοπτέρου στο Ηράκλειο. Η μαρτυρία του ανθρώπου...