Αλβανία
Βαλκάνια

Έντι Ράμα: Κανείς δεν πέθανε για ψωμί από την εποχή του Σκεντέρμπεη!

Ο Έντι Ράμα τόνισε ότι εάν δεν υπήρχαν τα μέτρα τα οποία έχει επιβάλει η κυβέρνησή του θα μπορούσαν τα θύματα του κορωνοϊού να φθάσουν τα 1500 μέσα σε 90 ημέρες στην Αλβανία.

«Μερικοί από εσάς αναστατώνεστε όταν σας λέω ότι κανείς δεν πέθανε από ψωμί από την εποχή του Σκεντέρμπεη, είναι όμως αλήθεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τόνισε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν φτωχές οικογένειες, ειδικά σε αυτήν την κρίση, αλλά, δεν μπορεί να δεχθεί αυτό που λένε ότι «οι άνθρωποι πεθαίνουν για ψωμί».

Είπε ότι ακόμη και στη διάρκεια του Εθνικού Απελευθερωτικού Πολέμου δεν υπήρχε έλλειψη ψωμιού «μπορεί να σας φαίνεται υπερβολική η σύγκριση, αλλά είναι αλήθεια! Κανείς δεν πέθανε από ψωμί ούτε στον πόλεμο ούτε μετά από αυτόν».

Αντιδρώντας στις επιθέσεις που δέχεται ότι αφήνει τον κόσμο να πεινάσει εξαιτίας των μέτρων που έχει λάβει, είπε «αν κοιτάξετε τους καταλόγους των ανθρώπων που έχουν λάβει φαγητό, θα πιστέψετε, όπως και εγώ, ότι έχουμε δημιουργήσει την πιο μαζική επιχείρηση για την υποστήριξη του λαού εδώ και 30 χρόνια», είπε ο Ράμα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ