Βαλκάνια

Βίντεο σοκ: Πεινασμένοι Αλβανοί λεηλατούν έκθεση με γεωργικά προϊόντα στα Τίρανα

Πρωτοφανείς σκηνές διαδραματίστηκαν στην έκθεση γεωργικών προϊόντων «Η Αλβανία καλλιεργεί τη γη» στα Τίρανα.

Ο εξαθλιωμένος αλβανικός λαός, από τους πολιτικούς απατεώνες και τους μαφιόζους που τον κυβερνούν, που τον ταΐζουν με εθνικιστικό κουτόχορτο περί Μεγάλης Αλβανίας για να ξεχνά την κακομοιριά και την κατάντια του, δεν μπορεί να συγκρατηθεί μπροστά στη θέα τροφίμων που εκτίθενται και όρμησε να τα πάρει για να γεμίσει τα στομάχια του.

Σε βίντεο που ανάρτησε ο βορειοηπειρωτικός Ταχυδρόμος, βλέπουμε τους Αλβανούς να ορμάνε στα περίπτερα της έκθεσης «Η Αλβανία καλλιεργεί την γη», μία εθνική έκθεση η οποία μετέτρεψε τα Τίρανα σε σημείο συνάντησης των αλβανικών προϊόντων, για να γεμίσουν τις τσάντες τους με ντομάτες και μήλα.

Μέσα σε λίγα λεπτά άδειασαν τα περίπτερα και τα σταντ που ήταν εκτεθειμένα τα προϊόντα.

Οι Αλβανοί είναι οι δεύτεροι μετά του Σύρους που ζητάνε πολιτικό άσυλο σε ξένες χώρες.

Η χώρα έχει αδειάσει από το 1/3 του πληθυσμού της, εξαιτίας της ανέχειας και της εγκληματικότητας.

Και όμως, αυτό το αποτυχημένο κράτος έχει το θράσος να παριστάνει το ποντίκι που βρυχάται, να διεκδικεί εδάφη της Ελλάδας και των Σκοπίων, να «απειλεί» ότι θα ενωθεί με το Κόσοβο, να νομίζει ότι είναι μια μικρή Τουρκία.

Δύσμοιρε αλβανικέ λαέ, πότε θα καταλάβεις ότι μόνος σου σύμμαχος είναι η Ελλάδα; Πότε θα αντιληφθείς ότι δεν έχεις άλλους φίλους από τους Έλληνες, τους Έλληνες που καταδιώκεις στη Βόρεια Ήπειρο και θεωρείς «εχθρούς», όταν οι εχθροί σου αλβανικέ λαέ δεν είναι άλλοι παρά αυτοί που σε ορίζουν και σε «χορταίνουν» με φανατισμό… κοπανιστό, από τον φόβο μη ξυπνήσεις και ξεσηκωθείς διεκδικώντας τα δίκια σου.

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/zCKe1hr3cHg

Ανάλογες τραγικές εικόνες συνέβησαν το 2012, όταν χιλιάδες Αλβανοί ποδοπατήθηκαν στα Τίρανα για να προλάβουν να φάνε ένα κομμάτι από την 500 τετραγωνικών μέτρων τούρτα που έφτιαξε ο δήμος των Τιράνων για να γιορτάσουν την 100η επέτειο της Ανεξαρτησίας της Αλβανίας.

https://youtu.be/YKl8ye85mxo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ