Αφρική

Τυνησία: Συνελήφθη ο Ρασίντ Γανούσι - Είναι ο βασικός αντίπαλος του προέδρου Σάγεντ

Ο Γανούσι, ο οποίος ήταν επικεφαλής του Κοινοβουλίου το οποίο διέλυσε ο πρόεδρος Σάγεντ τον Ιούλιο του 2021 συνελήφθη και «οδηγήθηκε σε άγνωστη τοποθεσία» ανέφερε το Ενάχντα στην ανακοίνωσή του.


Ο ηγέτης του ισλαμοσυντηρητικού κόμματος Ενάχντα «οδηγήθηκε σε άγνωστη τοποθεσία» - Ήταν επικεφαλής του Κοινοβουλίου το οποίο διέλυσε ο Σάγεντ τον Ιούλιο του 2021

Ο ηγέτης του ισλαμοσυντηρητικού κόμματος Ενάχντα της Τυνησίας, ένας από τους κυριότερους πολιτικούς αντιπάλους του προέδρου Καΐς Σάγεντ, συνελήφθη απόψε, όπως ανακοίνωσαν συνεργάτες του.

Δύο πηγές προσκείμενες στο κόμμα είπαν νωρίτερα ότι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του Ρασίντ Γανούσι και του είπαν ότι θα τον έπαιρναν μαζί τους σε ένα αστυνομικό τμήμα για ανάκριση.

Η αστυνομία έχει συλλάβει και άλλους πολιτικούς φέτος, μεταξύ των οποίων και υψηλόβαθμα στελέχη του Ενάχντα, το οποίο ήταν το μεγαλύτερο κόμμα στο κοινοβούλιο μέχρι το 2021.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-ukrania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ουκρανοί πιλότοι F-16 πιάστηκαν αιχμάλωτοι από τον ρωσικό στρατό κοντά στην Χερσώνα -Όσοι δεν παραδόθηκαν εκτελέστηκαν επί τόπου

Μία τρομερή απώλεια σημείωσε η ουκρανική πολεμική αεροπορία κοντά στην Χερσώνα, σύμφωνα με πληροφορίες που αποκαλύπτει...