Κόσμος

Η στιγμή που ουκρανικές Ειδικές Δυνάμεις χτυπούν ρωσική βάση μη επανδρωμένων αεροσκαφών στην Κριμαία

Τη στιγμή της επίθεσης drones του Κιέβου σε εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης ρωσικών μη επανδρωμένων αεροσκάφων στην Κριμαία κατέγραψε βίντεο που δημοσίευσε τη Δευτέρα (01/12) η Διοίκηση των Ειδικών Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διοίκησης των Ειδικών Δυνάμεων (SSO): «Τη νύχτα της 28ης Νοεμβρίου, μονάδες των Ειδικών Δυνάμεων πραγματοποίησαν επιτυχημένη επίθεση στην περιοχή αποθήκευσης και εκτόξευσης μη επανδρωμένων αεροσκαφών τύπου Shahed κοντά στο ακρωτήριο Chaudy, το οποίο βρίσκεται στο προσωρινά κατεχόμενο έδαφος της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Κριμαίας».

Η SSO πρόσθεσε ότι οι Ρώσοι χρησιμοποιούν συνεχώς την συγκεκριμένη περιοχή στη νότια Κριμαία για να εκτοξεύουν διάφορα είδη μη επανδρωμένων αεροσκαφών (UAV) εναντίον της Ουκρανίας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ