Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην τουριστική περιοχή Αλμπουφέιρα στην Πορτογαλία, όπου δύο νεαροί Βρετανοί τουρίστες έχασαν τη ζωή τους αφού βούτηξαν στην πισίνα του καταλύματός τους, ύστερα από νυχτερινή έξοδο.
Ο συναγερμός σήμανε γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα σε συγκρότημα ξενοδοχείου. Διασώστες που έφτασαν στο σημείο προσπάθησαν μάταια να επαναφέρουν τους δύο άνδρες στη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι νεαροί, ηλικίας 27 και 29 ετών, να αντιμετώπισαν δυσκολίες στο νερό επειδή είχαν πιει και δεν ήξεραν κολύμπι.
Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι οι δύο Βρετανοί έκαναν διακοπές με παρέα φίλων.

Πορτογαλία: Νεκροί δύο τουρίστες σε πισίνα ξενοδοχείου

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news