Κόσμος

«Στράβωσε» τεράστια πινακίδα σε ουρανοξύστη ύψους 192 μέτρων στο Μιλάνο – Απέκλεισαν την περιοχή (βίντεο)

Σήμερα πρωί Δευτέρας, οι κάτοικοι στο Μιλάνο παρατήρησαν κάτι περίεργο κοιτώντας στην κορυφή ενός ουρανοξύστη.

Συγκεκριμένα αντελήφθησαν ότι είχε «στραβώσει» μια από τις δύο διαφημιστικές πινακίδες που βρίσκονται στην ταράτσα του ουρανοξύστη Χαντίν, ενός εκ των υψηλότερων που βρίσκονται στο Μιλάνο.

Η πινακίδα υπέστη «καθίζηση» και οι πυροσβέστες, μαζί με σειρά ειδικών, έχουν κινητοποιηθεί για να αποκαταστήσουν την ζημιά και να εγγυηθούν ότι, σε περίπτωση που η ταμπέλα πέσει στο έδαφος, δεν θα τραυματιστεί κανείς.

Ο ουρανοξύστης, ύψους 192 μέτρων, έχει 44 ορόφους και στα γραφεία του, εργάζονται πάνω από 2.000 άνθρωποι.

Σήμερα δεν τους επετράπη να εισέλθουν στο κτήριο και η όλη περιοχή, συμπεριλαμβανομένης μιας στάσης του μετρό και ενός εμπορικού κέντρου, έχει κλείσει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

rosia-ypobrixio
Ρωσία 0

Το ισχυρότερο υποβρύχιο στον κόσμο! Αυτό το ρωσικό «τέρας» διαθέτει πυρηνικά μικρο-υποβρύχια, μπορεί να ξαπλώνει στον πυθμένα θαλασσών και φέρει 6 πυρηνικούς «Ποσειδώνες»

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το εντυπωσιακό ρωσικό πυρηνοκίνητο υποβρύχιο K-239 Belgorod, το πιο ιδιαίτερο σκάφος της...