Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στο χωριό Τζάμπι, την ώρα που ο 13χρονος έπαιζε με αμέριμνους σε ένα χωράφι με τους φίλους του.
«Είπε σε φίλο του να πετάξει τη μπάλα στο νερό και αφού έγινε αυτό, το αγόρι βούτηξε αλλά δεν βγήκε ποτέ ξανά στην επιφάνεια. Λίγο αργότερα είδαν τον κροκόδειλο να έχει το παιδί ανάμεσα στα σαγόνια του» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Ώρες αργότερα, το βράδυ του Σαββάτου οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τη σορό του άτυχου 13χρονου.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρας ο κροκόδειλος που άρπαξε το 13χρονο ήταν μήκους περίπου τεσσάρων μέτρων.
Τραγικός θάνατος για 13χρονο στην Ινδονησία: Πήγε να πιάσει μπάλα που έπεσε σε ποτάμι και τον άρπαξε κροκόδειλος
Το αρχιπέλαγος της Ινδονησίας φιλοξενεί 14 είδη κροκοδείλων με αρκετούς εξ αυτών να βρίσκονται στις εκβολές ποταμών λόγω του κλίματος στην περιοχή.