Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Μακελειό σε κομμωτήριο στη Σουηδία: 3 νεκροί από πυροβολισμούς – Ο δράστης διέφυγε με σκούτερ (βίντεο)

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκε η  Ουψάλα στη νότια Σουηδία λόγω πυροβολισμών που σημειώθηκαν σε πλατεία στο κέντρο της πόλης.

Τοπικά μέσα (Aftonbladet και Expressen) έκαναν λόγο για νεκρούς, ενώ αργότερα η αστυνομία επιβεβαίωσε στην Upsala Nya  Tynding ότι οι νεκροί είναι τρεις.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία, ανέφερε πως δέχτηκε κλήσεις από πολίτες που άκουσαν δυνατούς κρότους, οι οποίοι έμοιαζαν με πυροβολισμούς κοντά στην πλατεία  Βακσάλα στο κέντρο της Ουψάλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Aftonbladet, η πυροβολισμοί έλαβαν χώρα σε κομμωτήριο λίγο μετά τις 5 το απόγευμα (τοπική ώρα), ενώ οι αστυνομικοί φέρεται να αναζητούν έναν ύποπτο που διέφυγε από το σημείο με ηλεκτρικό σκούτερ.

Η αστυνομία δεν ήταν σε θέση να δώσει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση των θυμάτων, ενώ έχει αποκλείσει μια μεγάλη περιοχή της Ουψάλα στο πλαίσιο των ερευνών, στις οποίες συμμετέχει και ελικόπτερο

«Ακούστηκε ένας πυροβολισμός και μετά άκουσα φωνές»,δήλωσε ένας μάρτυρας στην Aftonbladet.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...
Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι θα στείλουν πολεμικά πλοία στην Λιβύη; Ο Έλληνας πρόξενος συζητά την οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων με τον ΥΠΕΞ του Χαφτάρ

Οι υπουργοί Ενέργειας της Λιβύης και της Τουρκίας συζητούν την επέκταση της συνεργασίας στον τομέα του πετρελαίου και...