Κόσμος

Ισραήλ: Επανέρχεται στην κυβέρνηση ο Μπεν Γκβιρ μετά την επανέναρξη των επιθέσεων στη Γάζα

Σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν το κυβερνών κόμμα, Λικούντ και η «Εβραϊκή Δύναμη», γνωστοποιήσαν πως ο Μπεν Γκβιρ και δύο άλλοι υπουργοί του θα επανέλθουν στην κυβέρνηση ήδη από σήμερα.

Ο Μπεν Γκβιρ παραιτήθηκε από τη θέση του υπουργού εθνικής ασφάλειας τον Ιανουάριο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός. Τότε είχε δηλώσει ότι οι εναπομείναντες όμηροι στη Γάζα θα πρέπει να απελευθερωθούν «με τη χρήση βίας».

Ο υπουργός για την ανάπτυξη της Νεγκέβ και της Γαλιλαίας, Γιτζάκ Βάσερλαφ και ο υπουργός Πολιτιστικής Κληρονομιάς, Αμιχάι Ελιγιάχου είχαν επίσης παραιτηθεί τον Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Netanyahu
Μέση Ανατολή 0

Πυροβολούν τα πόδια τους στο Ισραήλ; Βαφτίζουν την Τουρκία «νέο Ιράν» και οι Βρετανοί τους προειδοποιούν για το απόλυτο γεωπολιτικό χαρακίρι!

Η σταθερότητα στη Μέση Ανατολή κρέμεται σε μια λεπτή κλωστή με τις σχέσεις Ισραήλ και Τουρκίας να κρίνουν το αύριο