Κόσμος

Συναγερμός στην Τουρκία: Διακοπή πτήσεων στο αεροδρόμιο Γκαζιαντέπ λόγω ανεξήγητου ιπτάμενου φωτεινού αντικειμένου

Οι πτήσεις αναστάλθηκαν στο αεροδρόμιο Γκαζιαντέπ μετά την αναφορά ενός ανεξήγητου φωτεινού αντικειμένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της en.haberler, το βράδυ της Δευτέρας, περίπου στις 22:00 στο αεροδρόμιο Γκαζιαντέπ, οι πιλότοι ανέφεραν ότι είδαν ένα φωτισμένο και ανεξήγητο αντικείμενο σε υψόμετρο περίπου 10.000 ποδιών και μετέφεραν την κατάσταση στον πύργο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά από αναφορές από δύο πιλότους σχετικά με το αντικείμενο, το οποίο δεν ήταν ορατό στο ραντάρ, οι προσγειώσεις και οι απογειώσεις στο αεροδρόμιο αναστάλθηκαν.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί οριστική πληροφορία για την προέλευση του φωτός, αναφέρθηκε ότι η αεροπορική κυκλοφορία θα επανεκκινηθεί μόλις το αντικείμενο, που πιστεύεται ότι είναι drone, διευκρινιστεί.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ρώσοι έχουν πάρει «φόρα» και δεν σταματιούνται! Ρωσικές μονάδες οδεύουν προς την κεντρική Ουκρανία για πρώτη φορά από την αρχή του πολέμου (Χάρτες)

Η κεντροανατολική περιφέρεια Ντνιπροπετρόφσκ της Ουκρανίας απειλείται περισσότερο από ποτέ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Η αλήθεια για την Ουκρανία- Οι Ρώσοι με εντολή Πούτιν εξοντώνουν περικυκλωμένους Ουκρανούς στρατιώτες μέσα στα δάση του Κούρσκ

Ελληνικά ΜΜΕ παρουσιάζουν τις δηλώσεις του Β.Ζελένσκι περί μη περικύκλωσης χιλιάδων Ουκρανών, κάτι που φυσικά δεν...