Κόσμος

Βομβαρδισμός υποδομών στη Συρία: Το Ισραήλ εντείνει τις επιχειρήσεις μετά τον Άσαντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ισραηλινά μαχητικά βομβάρδισαν σήμερα τουλάχιστον τρεις αεροπορικές βάσεις στη Συρία, καταστρέφοντας δεκάδες αεροσκάφη και ελικόπτερα, στο σφοδρότερο κύμα επιθέσεων που έχει εξαπολύσει το Ισραήλ κατά τέτοιων στόχων μετά την ανατροπή του καθεστώτος Άσαντ, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reutersεπικαλούμενο δύο πηγές από τις συριακές δυνάμεις ασφαλείας.

Ειδικότερα, οι πηγές του Reuters αναφέρουν ότι επλήγησαν η αεροπορική βάση Καμισλί στη βορειοανατολική Συρία, η βάση Χιμ Σίνσαρ στην επαρχία Χομς και το αεροδρόμιο Άκραμπα νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας Δαμασκού.

Στο στόχαστρο των ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών βρέθηκαν επίσης το Συριακό Κέντρο Επιστημονικών Μελετών και Ερευνών, στο βόρειο τμήμα της Δαμασκού, καθώς και εγκαταστάσεις ηλεκτρονικού πολέμου κοντά στο προάστιο Σαγίντα Ζέιναμπ της συριακής πρωτεύουσας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη - "Σκάει" άμεσα συμφωνία Τουρκίας με Κατάρ-Ομάν για αγορά τουλάχιστον 12 μεταχειρισμένων Eurofighter Typhoon - Η "πληρωμένη" απάντηση της Αθήνας

Ο Ερντογάν αναμένεται να συζητήσει την πρόταση κατά τις επισκέψεις του στο Κατάρ και το Ομάν την Τετάρτη και την...
notiokoreatika-ypobryxia
Οπλικά συστήματα 0

Ξαφνιάστηκαν οι Έλληνες επιτελείς! Νέα πρόταση αμυντικής συνεργασίας έκαναν εκπρόσωποι της Νοτιοκορεάτικης Hyundai σε συνάντηση με το ΠΝ μας

Όσο ενημέρωναν τους Έλληνες στρατιωτικούς για την προηγούμενη πρόταση με τα υποβρύχια, οι εκπρόσωποι από την Νότια...