Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Άνοδος στις μετοχές των τουρκικών κατασκευαστικών εταιρειών με ώθηση από την ανοικοδόμηση της Συρίας

Οι μετοχές των τουρκικών κατασκευαστικών εταιρειών σημειώνουν ράλι τη Δευτέρα, με ώθηση από τις προσδοκίες ότι θα επωφεληθούν από την ανοικοδόμηση στη Συρία μετά την ανατροπή του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ από τους αντάρτες, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

«Με την πτώση του καθεστώτος Άσαντ, η ανοικοδόμηση της Συρίας προχωράει», δήλωσε ο Yakup Toktamış της Trive Yatirim.

Οι μετοχές της μεγαλύτερης κατασκευαστικής εταιρείας της Τουρκίας Enka İnşaat αυξήθηκαν έως και 4%. Οι εταιρείες Bursa Çimentoκαι Oyak Çimento σημείωσαν άλμα έως 5,3% και 9,9% αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Iskenderun Demir Çelik σημείωσε άνοδο σχεδόν 10% και η Emlak Konut, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης ακινήτων της Τουρκίας, ενισχύθηκε έως και 2,2%.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη - "Σκάει" άμεσα συμφωνία Τουρκίας με Κατάρ-Ομάν για αγορά τουλάχιστον 12 μεταχειρισμένων Eurofighter Typhoon - Η "πληρωμένη" απάντηση της Αθήνας

Ο Ερντογάν αναμένεται να συζητήσει την πρόταση κατά τις επισκέψεις του στο Κατάρ και το Ομάν την Τετάρτη και την...
notiokoreatika-ypobryxia
Οπλικά συστήματα 0

Ξαφνιάστηκαν οι Έλληνες επιτελείς! Νέα πρόταση αμυντικής συνεργασίας έκαναν εκπρόσωποι της Νοτιοκορεάτικης Hyundai σε συνάντηση με το ΠΝ μας

Όσο ενημέρωναν τους Έλληνες στρατιωτικούς για την προηγούμενη πρόταση με τα υποβρύχια, οι εκπρόσωποι από την Νότια...