Κόσμος

Πυρά σε αεροσκάφος λίγο πριν την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο του Πορτ-ο-Πρενς της Αϊτής (Βίντεο)

Σήμερα Δευτέρα, εφιαλτικό περιστατικό έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο στην Πορτ-ο-Πρενς στην Αϊτή, καθώς αεροσκάφος δέχτηκε πυρά λίγο πριν προσγειωθεί

Το αεροσκάφος της Spirit Airlines που προσέγγιζε το Πορτ-ο-Πρενς στην Αϊτή, για να προσγειωθεί στο διεθνές αεροδρόμιο της αϊτινής πρωτεύουσας, χτυπήθηκε από σφαίρες και ο πιλότος υποχρεώθηκε να αλλάξει επειγόντως πορεία και να το προσγειώσει στη Δομινικανή Δημοκρατία, όπως μετέδωσε αρχικά η εφημερίδα Miami Herald και επιβεβαίωσε ακολούθως η αεροπορική εταιρεία.

Μια από τις σφαίρες τραυμάτισε αεροσυνοδό, ευτυχώς ελαφρά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας η οποία επικαλείται καλά πληροφορημένη πηγή. Όλες οι πτήσεις από και προς το διεθνές αεροδρόμιο Toussaint Louverture του Πορτ-ο-Πρενς ανεστάλησαν εξαιτίας του περιστατικού.

Εικόνες που δημοσιοποιήθηκαν στα social media, την αυθεντικότητα των οποίων δεν είναι σε θέση να επαληθεύσει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, δείχνουν σημάδια από σφαίρες στην καμπίνα των επιβατών.

Η Spirit Airlines ανέφερε πως θα προσφέρει στους επιβάτες τη δυνατότητα να επιστρέψουν στο Φορτ Λόντερντεϊλ, στη Φλόριντα των ΗΠΑ, από όπου είχε αναχωρήσει η πτήση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η ελληνική πολεμική μηχανή θα μπορεί να απειλεί σε περίπτωση ελληνοτουρκικής κρίσης με στρατηγικά πλήγματα ακόμη και την Άγκυρα

Τι ετοιμάζουν οι Τούρκοι μετά την ανακοίνωση της CHEVRON; Απειλεί την Κύπρο Κεμαλικός Βουλευτής ως αποθήκη ισραηλινών...
polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται