Κόσμος

Μελόνι: Συγκάλεσε σύνοδο των ηγετών της G7 για την κρίση στη Μέση Ανατολή

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι θα φιλοξενήσει βιντεοδιάσκεψη των ηγετών της Ομάδας των Επτά πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικών χωρών (G7) αργότερα σήμερα προκειμένου να συζητηθεί η κρίση στη Μέση Ανατολή, όπως ανακοίνωσε το γραφείο της.

“Η Ιταλία θα συνεχίσει να καταβάλλει προσπάθειες για μια διπλωματική επίλυση μεταξύ άλλων και υπό την ιδιότητά της ως προέδρου της G7. Συγκάλεσα σύνοδο σε επίπεδο ηγετών για το απόγευμα”, δήλωσε η Μελόνι στο ιταλικό υπουργικό συμβούλιο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Πάμε για σύγκρουση-Η έγκριση του Τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων στην Λιβύη φέρνει πολεμική κρίση Ελλάδος-Τουρκίας;

Οι Τούρκοι θα επιχειρήσουν στρατιωτικά να κεφαλοποιήσουν αυτήν την έγκριση των Λίβυων στο πεδίο κατά της Ελλάδος