Κόσμος

Ουκρανία: H Ρωσία εκτόξευσε 2.277 μη επανδρωμένα Shahed φέτος

Η Ουκρανία κατέρριψε 1.953 μη επανδρωμένα αεροσκάφη από τα 2.227 Shahed που εκτόξευσε η Ρωσία μόνο εφέτος, ανακοίνωσε σήμερα ο διοικητής της Πολεμικής Αεροπορίας της Ουκρανίας.

«Η αντιαεροπορική άμυνα κατέστρεψε περίπου το 86% (των μη επανδρωμένων αεροσκαφών)» δήλωσε ο ίδιο σε ανάρτηση του στο Telegram.

Τριάντα ουκρανικά αεροσκάφη κατέρριψε η Ρωσία

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν σήμερα ότι κατέστρεψαν στη διάρκεια της νύκτας 30 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε περιφέρειες στα σύνορα με την Ουκρανία.

«Στη διάρκεια της νύκτας, σε μια απόπειρα του καθεστώτος του Κιέβου να πραγματοποιήσει τρομοκρατικές επιθέσεις με μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας αναχαίτισαν και κατέστρεψαν 29 μη επανδρωμένα αεροσκάφη στην περιφέρεια του Μπέλγκοροντ και ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος σ' αυτή του Βορονέζ», διευκρίνισε στην Telegram το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Ο κυβερνήτης της περιφέρειας του Μπέλγκοροντ, στα σύνορα με την Ουκρανία, δήλωσε πως τέσσερις άνθρωποι τραυματίσθηκαν και πολλά κτίρια υπέστησαν ζημιές από πολλαπλές ουκρανικές επιθέσεις στην περιφέρειά του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η απαρχή της Νεοθωμανικής αυτοκρατορίας είναι γεγονός, η Τουρκία στέλνει το Ορούτς Ρέις στη Σομαλία να ψάξει για φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Η Σομαλία έχει παραχωρήσει τα χωρικά της ύδατα στην Τουρκία ενώ η Άγκυρα διατηρεί μια τεράστια βάση στην Αφρικανική...