Κόσμος

Nαυτικοί έζησαν το πιο περίεργο φαινόμενο της ζωής τους στη θάλασσα

Ο ωκεανός, γνωστός για τη συναρπαστική αλλά και αδυσώπητη φύση του, συχνά ανταμείβει όσους αψηφούν τα νερά του με ματιές στα κρυμμένα θαύματα της Γης.

Ένα βίντεο, το οποίο κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εμφανίστηκε πρόσφατα στο Reddit, αφήνοντας τους θεατές μπερδεμένους και αναρωτιούνται τι ακριβώς είδαν. Οι ναυτικοί, που εμφανίζονται σαστισμένοι, φαίνονταν πεπεισμένοι ότι είχαν συναντήσει μια «δυσλειτουργία στο matrix».

Σε αντίθεση με τις αρχικές εντυπώσεις, δεν ανακάλυψαν ένα μυθικό θαλάσσιο πλάσμα. Αντίθετα, το νερό και τα κύματα του ωκεανού παρουσίαζαν ασυνήθιστη συμπεριφορά.

Το άτομο που κατέγραψε το βίντεο σχολίασε: «Ήθελα απλώς να τραβήξω ένα βίντεο αυτής της μετάβασης εδώ. Έτσι το νερό περνάει από τη μία κατάσταση στην άλλη με αυτόν τον τρόπο. Πραγματικά δεν φαίνεται πολύ καλά στην κάμερα αυτή η μετάβαση».

https://www.reddit.com/r/interestingasfuck/comments/1djj0tq/weird_phenomenon_seen_from_leaving_georges_bank/?utm_source=share&utm_medium=mweb3x&utm_name=post_embed&utm_term=1&utm_content=1

Πράγματι, το αρχικό μέρος του βίντεο δεν αποκαλύπτει πολλά, ο ωκεανός φαίνεται φυσιολογικός. Ωστόσο γύρω στα δύο λεπτά, η περίεργη αλλαγή γίνεται εμφανής.

Αυτή η αινιγματική εμπειρία οδήγησε κάποιους να αναρωτηθούν με χιούμορ αν ο Μορφέας από το «Matrix» είχε δίκιο από την αρχή και ζούμε πράγματι σε μια προσομοίωση. Είτε πρόκειται για μια επιστημονική ανωμαλία είτε για ένα απλό τέχνασμα του ματιού, το βίντεο συνεχίζει να γοητεύει και να προβληματίζει όσους το παρακολουθούν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...