Κόσμος

Eurovision 2024: Περήφανη δηλώνει η εκπρόσωπος του Ισραήλ για τη συμμετοχή της- Στο "αέρα" ο διαγωνισμός

Ενώ ο τελικός της Eurovision 2024 βρίσκεται σε αναβρασμό, η εκπρόσωπος του Ισραήλ δηλώνει πως είναι περήφανη για τη συμμετοχή της.

Η Έντεν Γκολάν, πήρε το εισιτήριο για τον τελικό με το τραγούδι «Hurricane», του οποίου η αρχική εκδοχή τροποποιήθηκε διότι θεωρήθηκε ότι είχε αναφορές στην αιματηρή επίθεση της ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς στο νότιο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

Η ανάρτηση της εκπροσώπου του Ισραήλ στην Eurovision 2024


Σε ανάρτησή της λοιπόν, λίγες ώρες πριν από την έναρξη του τελικού, ευχαρίστησε τους υποστηρικτές της.

«Στέκομαι σε αυτή τη σκηνή με τόση υπερηφάνεια. Περήφανη για το τραγούδι μας και τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει γι' αυτό. Περήφανη για τη χώρα μου και τους ανθρώπους της» γράφει η καλλιτέχνιδα από το Ισραήλ και προσθέτει:

«Νιώθω την αγάπη και την υποστήριξή σας από χιλιόμετρα μακριά ότι τίποτα και κανείς δεν μπορεί να με λυγίσει. Απόψε μοιράζομαι τη φωνή μας και θα δώσω την καλύτερη ερμηνεία που μπορώ. Σας αγαπώ».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

"Αποσυνδέστε αμέσως το Wi-Fi" Τι τρομερό διαπίστωσαν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες κατά την επίθεση κατά των στρατιωτικών αεροδρομίων

Ποιες διαπιστώσεις και τρομερά συμπεράσματα αφορούν σαφώς την ελληνική πολεμική μηχανή σε περίπτωση ελληνοτουρκικής...