Κόσμος

Ουκρανικό πλήγμα σε δεξαμενή πετρελαίου στο κατεχόμενο από τους Ρώσους Λουχάνσκ (βίντεο)

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS μετέδωσε ότι ο ουκρανικός στρατός εξαπέλυσε πλήγμα αργά το βράδυ της Παρασκευής, από το οποίο ξέσπασε φωτιά σε δεξαμενή πετρελαίου στην κατεχόμενη από την Ρωσία ουκρανική επαρχία Λουχάνσκ.

Ο διορισμένος από την Μόσχα κυβερνήτης της περιοχής δήλωσε ότι ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και έξι τραυματίστηκαν από την ουκρανική επίθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ουκρανοί μπλόγκερς και κανάλια στο Telegram ανέφεραν ότι βομβαρδίστηκε η δεξαμενή στην πόλη Ρόβενσκι και πολλοί ανήρτησαν φωτογραφίες που δείχνουν μια μεγάλη πυρκαγιά.

Τις τελευταίες εβδομάδες η Ουκρανία έχει προχωρήσει σε σειρά επιθέσεων κατά εγκαταστάσεων επεξεργασίας ή αποθήκευσης πετρελαίου, πολλές από τις οποίες βρίσκονται δεκάδες, ακόμη και εκατοντάδες χιλιόμετρα μέσα από τα σύνορα της Ρωσίας με την Ουκρανία.

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

macron-starmer
Κόσμος 0

«Σκοτώθηκαν» Μακρόν και Στάρμερ στο Λονδίνο σχετικά με το ουκρανικό! Τι υποστήριζε ο καθένας τους και γιατί απειλείται με διχόνοια όλη η Ε.Ε.

Ο Γάλλος πρόεδρος ενεπλάκη σε τρομερή φιλονικία με τον Βρετανό πρωθυπουργό υπό την αιγίδα της Συμμαχίας των Προθύμων