Κόσμος

Συρία: Νέα Ισραηλινή επιδρομή στη Δαμασκό - 8 στρατιωτικοί τραυματίες

Οκτώ στρατιωτικοί τραυματίστηκαν σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή σε νότιο τομέα της Δαμασκού αργά το βράδυ χθες Πέμπτη, μετέδωσαν κρατικά μέσα ενημέρωσης στη Συρία.

Ο ισραηλινός στρατός, όταν ερωτήθηκε από το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, έδωσε την τυποποιημένη απάντηση ότι δεν σχολιάζει δημοσιεύματα σε ξένα μέσα ενημέρωσης.

Πηγή του Reuters στις συριακές δυνάμεις ασφαλείας ανέφερε ότι η τοποθεσία που βομβαρδίστηκε βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την περιοχή του χώρου λατρείας Σαγέντα Ζαϊνάμπ, όπου έχουν εγκαταστάσεις δυνάμεις της λιβανικής παράταξης Χεζμπολά και του Ιράν. Ωστόσο, η ίδια πηγή διευκρίνισε πως η εγκατάσταση που χτυπήθηκε δεν βρίσκεται στα χέρια της Χεζμπολά ή των Ιρανών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται