Κόσμος

Βίντεο που δείχνει ένα σπάνιο φαινόμενο που ξάφνιασε τους οδηγούς- Η πιο αξιομνημόνευτη οφθαλμαπάτη

Ένα σπάνιο φαινόμενο προκλήθηκε ύστερα από νεροποντή και τη συγκέντρωση υδάτων που αυτή δημιούργησε στο εσωτερικό ενός τούνελ.

Μπροστά σε ένα απόκοσμο θέαμα βρέθηκαν οι οδηγοί οχημάτων κατά την είσοδό τους σε ένα τούνελ. Εξαιτίας της συγκέντρωσης υδάτων, στη μία από τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας, και με τη βοήθεια του φωτισμού και των αντανακλάσεων, δημιουργήθηκε μια εντυπωσιακή οφθαλμαπάτη, η οποία μάλιστα ανάγκασε τους οδηγούς να ακινητοποιήσουν τα οχήματά τους, είτε για να απολαύσουν και να απαθανατίσουν το σπάνιο φαινόμενο είτε γιατί θεώρησαν ότι ένα μέρος του δρόμου λείπει.

Στη συνέχεια, βέβαια και πλησιάζοντας το συγκεκριμένο σημείο της ασφάλτου, μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι δεν πρόκειται για μια τρύπα… στο νερό αλλά για βρόχινο νερό το οποίο είχε συγκεντρωθεί εκεί, προκαλώντας μια εντυπωσιακή και άκρως πειστική οφθαλμαπάτη.

Αξίζει να σημειώσουμε, βέβαια, ότι υπήρξαν και εκείνοι που ως πιο τολμηροί ή πιο εξοικειωμένοι με τον συγκεκριμένο δρόμο, δεν δίστασαν να προσεγγίσουν το σημείο χωρίς να κοντοσταθούν, δίνοντας το έναυσμα και στους υπόλοιπους οδηγούς να συνεχίσουν την πορεία τους.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τo video που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δεν άργησε να γίνει viral αποτελεί την καλύτερη δυνατή απόδειξη ότι η αντίδραση πολλών οδηγών ήταν απολύτως δικαιολογημένη.  

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...