Κόσμος

Μελόνι για την αιματοχυσία στη Γάζα: «Το Ισραήλ πρέπει να εξακριβώσει επειγόντως τι ακριβώς συνέβη και τις σχετικές ευθύνες»

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι, σε γραπτή δήλωσή της, αναφέρθηκε στα τελευταία τραγικά γεγονότα που σημειώθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας. Πιο αναλυτικά, η Ιταλίδα πρωθυπουργός υπογράμμισε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πληροφορήθηκα με βαθιά αγωνία και ανησυχία τη δραματική είδηση όσων συνέβησαν σήμερα στη Γάζα. Επείγει να εξακριβώσει το Ισραήλ τι ακριβώς συνέβη και τις σχετικές ευθύνες. Τα νέα, πολυάριθμα θύματα στον άμαχο πληθυσμό επιβάλλουν την άμεση εντατικοποίηση των προσπαθειών, με αναφορά στις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...