Κόσμος

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών στην Πορτογαλία-Αναβλήθηκε ο αγώνας λόγω έλλειψης αστυνομικών (Βίντεο)

Δε θα διεξαχθεί το Φαμαλικάο-Σπόρτινγκ Λισαβόνας, λόγω σοβαρών επεισοδίων έξω απ’ το γήπεδο. Αποτέλεσμα ήταν να υπάρχουν έξι τραυματίες όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Πορτογαλία, με τον έναν εξ αυτών να φέρεται να είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση.

Τα επεισόδια έγιναν ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Αποτέλεσμα των θλιβερών γεγονότων, δεν ήταν η απ’ ευθείας αναβολή της αναμέτρησης όμως. Η Πορτογαλική λίγκα ήθελε να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση, παρά τα σοβαρά επεισόδια.

Τελικά οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν αυτές που αντέδρασαν. Συγκεκριμένα πολλοί αστυνομικοί θέλοντας να δείξουν πως δεν πάει άλλο με αυτή την κατάσταση, δήλωσαν ασθένεια για να φύγουν απ’ το σημείο και να διαμαρτυρηθούν με το συγκεκριμένο τρόπο.

Έτσι μετά και τη σοβαρότητα των επεισοδίων, αποφασίστηκε πως δεν επαρκούν οι αστυνομικές δυνάμεις για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης,όπως αναφέρει το newsbomb.gr. Τότε η πορτογαλική λίγκα ανακοίνωσε την αναβολή, με αιχμές για τη στάση της αστυνομίας μάλιστα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...