Βαρθολομαίος
Κόσμος

Kωνσταντινούπολη: Επίσκεψη Βαρθολομαίου στην εκκλησία όπου έγινε το τρομοκρατικό χτύπημα

O Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος μετέβη σήμερα, Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, στον Βαθυρρύακα (Μπουγιούκντερε) του Βοσπόρου και προσκύνησε στη ρωμαιοκαθολική εκκλησία της Παναγίας, όπου χθες το πρωί, την ώρα της λειτουργίας, έγινε ένοπλη δολοφονική επίθεση, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας 52χρονος άντρας.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης συνομίλησε με τον ρωμαιοκαθολικό επίσκοπο της Πόλης, Μασιμιλίανο Παλινούρο, τον ιερέα του ναού πατέρα Αντώνιο Μπουλάι και λοιπούς παρόντες πιστούς, στους οποίους εξέφρασε τη συμπάθεια του Οικουμενικού Πατριαρχείου, της Ομογένειας και του ιδίου, καθώς και την ικανοποίησή του για την αποτελεσματική αστυνομική διερεύνηση του τραγικού συμβάντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, αμέσως μετά, καταδίκασε και πάλι την βδελυρή επίθεση, εξήρε το ενδιαφέρον και την άμεση κινητοποίηση των αρχών και ευχήθηκε να μην συμβούν ποτέ ξανά τέτοια αποτρόπαια γεγονότα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...