Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Πρωταθλητής του UFC έβγαλε «νόκ άουτ» δημοσιογράφο-ακτιβιστή της ΛΟΑΤΚΙ ατζέντας

Ο πρωταθλητής μεσαίων βαρών του UFC Sean Strickland έβγαλε νόκ άουτ έναν Καναδό δημοσιογράφο στη συνέντευξη Τύπου του UFC 297, αφού ο δημοσιογράφος πήρε την απερίσκεπτη απόφαση να προσπαθήσει να παγιδεύσει τον Strickland με μια ερώτηση για τους ΛΟΑΤΚΙ.

Ο δημοσιογράφος ξεκίνησε αναφερόμενος στα σχόλια του Strickland το 2021, όταν είπε ότι αν είχε έναν “γκέι γιο θα σκεφτόμουν ότι απέτυχα ως άνθρωπος να δημιουργήσω τέτοια αδυναμία”.

“Έχουμε μια αρκετά υποστηρικτική γκέι και λεσβιακή κοινότητα σε αυτή την πόλη (Τορόντο)”, ξεκίνησε ο δημοσιογράφος. Στη συνέχεια ανέφερε την υποθετική ερώτηση του Στρίκλαντ σχετικά με το αν θα είχε έναν γκέι γιο, αλλά δεν προχώρησε πολύ περισσότερο από αυτό πριν τον διακόψει ο Στρίκλαντ.

Φορώντας ένα μπλουζάκι που έγραφε: “Μια γυναίκα σε κάθε κουζίνα και ένα όπλο σε κάθε χέρι”, ο Στρίκλαντ ξέσπασε.

“Ω, κοίτα!” αναφώνησε ο Στρίκλαντ, “ο βάλτος!”
Εκλέξατε τον Τζάστιν Τρουντό … είστε απλά γαμημένα αξιολύπητοι”, είπε ο Στρίκλαντ. “Το γεγονός ότι δεν έχετε ραχοκοκκαλιά, και καθώς έκλεισε τη γαμημένη χώρα σας και κατέσχεσε τραπεζικούς λογαριασμούς, με ρωτάτε κάτι τέτοια γ@μημέν@ ηλίθια πράγματα; Πήγαινε να γ@μηθείς. Κουνήσου ρε φίλε. Γ@μημένε δειλέ.”

Απτόητος, επειδή τα θέματα LGBT ήταν προφανώς το μόνο πράγμα που είχε στο μυαλό του ο δημοσιογράφος, καθώς έκανε ερωτήσεις σε έναν πρωταθλητή του UFC, ο Καναδός συνέχισε αναφέροντας το θέμα των τρανσέξουαλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Συγκεκριμένα, ανέφερε τις προηγούμενες αναρτήσεις του Strickland στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την αποτυχημένη συνεργασία της Bud Light με τον trans ακτιβιστή Dylan Mulvaney.

Ωστόσο, όπως και πριν, ο δημοσιογράφος δεν κατάφερε να προχωρήσει πολύ μακριά.


“Να τι συμβαίνει με την Bud Light”, ανταπάντησε ο Στρίκλαντ. “Πριν από δέκα χρόνια, το να είσαι τρανς, ήταν μια ψυχική γ@μ@μένη ασθένεια”.

Ο Στρίκλαντ αναφέρθηκε στο δημοσιογράφο ως “ασθένεια” και “μόλυνση” πριν δώσει ένα δυνατό τέλος.

“Όλα όσα δεν πάνε καλά στον κόσμο είναι εξαιτίας σου”, είπε ο Strickland στη δημοσιογράφο. “Και το καλύτερο είναι ότι ο κόσμος δεν μασάει τις μαλακίες σου”.

Στη συνέχεια ο Strickland πρόσθεσε ότι αν κάποιος ήθελε να δει πώς μοιάζει ο “γ@μημ@ν0ς εχθρός”, το μόνο που είχε να κάνει ήταν να κοιτάξει τον Καναδό “δημοσιογράφο”.

Οι πωλήσεις της Bud Light μειώθηκαν μέχρι και το 2023, καθιστώντας το ένα από τα πιο δαπανηρά και διαρκή μποϊκοτάζ στην ιστορία των ΗΠΑ. Ωστόσο, σε μια σκληρή και παράξενη τροπή της μοίρας, η παραγωγή για την οποία αγωνίζεται ο Strickland, το UFC, αποφάσισε να συνεργαστεί με την Bud Light τον Οκτώβριο.

Ο Strickland θα υπερασπιστεί το στέμμα του στα μεσαία βάρη εναντίον του Νοτιοαφρικανού Dricus Du Plessis στην Scotiabank Arena του Τορόντο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ