Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Βρετανία: Συλλήψεις ακτιβιστών της Palestine Action που σχεδίαζαν διαμαρτυρία στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου

Οι βρετανικές αρχές συνέλαβαν έξι άτομα με την κατηγορία ότι σχεδίαζαν να αναστατώσουν τη λειτουργία του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανέφερε ότι επρόκειτο για ακτιβιστές της ομάδας Palestine Action («Δράση υπέρ της Παλαιστίνης») που σκόπευαν να δράσουν τη Δευτέρα.

Πρόκειται για έναν άνδρα 31 ετών από το Λίβερπουλ, μια γυναίκα 29 ετών και έναν άνδρα 23 ετών, δύο γυναίκες, 28 και 26 ετών, από το Λίβερπουλ και έναν 27χρονο από το Μπράιτον.

Τα άτομα, πάντα κατά την αστυνομία, σχεδίαζαν να προκαλέσουν ζημιές και να κάνουν ένα είδος κατάληψης σε μια προσπάθεια να εμποδίσουν το άνοιγμα του κτιρίου για τις συναλλαγές.

Και τα έξι άτομα βρίσκονται επί του παρόντος υπό κράτηση, αναφέρει το BBC. Κατά την αστυνομία οι ενέργειες ήταν μέρος μίας εβδομάδας δράσεων που σχεδίαζαν οι συλληφθέντες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...