Κόσμος

Πρωτοχρονιά 2024: Φαντασμαγορική υποδοχή του νέου έτους σε διάφορες χώρες

Με φαντασμαγορικές τελετές, βεγγαλικά και σόου με φώτα, οι χώρες όλου του κόσμου υποδέχονται τη νέα χρονιά, με την ελπίδα το νέο έτος να φέρει χαρά, υγεία και ευτυχία σε όλους.

Το Κιριμπάτι έγινε η πρώτη χώρα που υποδέχτηκε το 2024 από τις 11:00 το πρωί (ώρα Ελλάδας) και ακολουθησε η Νέα Ζηλανδία.

Η αντίστροφη μέτρηση για την υποδοχή του νέου έτους στη Νέα Ζηλανδία ξεκίνησε με πυροτεχνήματα διάρκειας πέντε λεπτών στο Όκλαντ, καθώς είναι η πρώτη μεγάλη πόλη στη χώρα που γιόρτασε την έλευση του νέου έτους .

Στην Αυστραλία, τα βεγγαλικά κατέκλυσαν τον ουρανό της πόλης. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι παρακολούθησαν το εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων στο λιμάνι του Σίδνεϊ.

Ακολουθούν, Ιαπωνία, Κίνα και οι χώρες της Ασίας, μέχρι να έρθουν τα μεσάνυχτα και στη χώρα μας, προκειμένου να γιορτάσουμε την έλευση του νέου έτους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Η Κομισιόν ενέκρινε την επόμενη φάση-Αναμένουμε την κατασκευή πρωτότυπων υπερσύγχρονων Κορβετών μέσω PESCO με στόχο το ελληνικό ΠΝ

Η χώρα μας μέσω αυτού του προγράμματος έχει μια μεγάλη ευκαιρία αναβάθμισης της δυνατότητας της να κατασκευάσει αρκετές...