Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Εγκληματικές ενέργειες Μητσοτάκη: Έστειλε Stinger στο Κίεβο και το μαθαίνουμε από τους Ουκρανούς!

Είναι τουλάχιστον απαράδεκτη η συμπεριφορά της κυβέρνησης σχετικά με τις αποστολές όπλων στην Ουκρανία, εξασθενίζοντας, έτσι, την αποτελεσματικότητα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας και την στρατιωτική ικανότητα των νησιών του Αιγαίου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσφατα εφοδίασε το Κίεβο με αντιαεροπορικούς πυραύλους Stinger, αλλά αντί να ενημερώσει τον ελληνικό λαό, διατηρεί σιωπή και κρατά το γεγονός κρυφό.

Ο μυστικοπαθής πρωθυπουργός, ωστόσο, δεν κατάφερε να διατηρήσει την εν λόγω πληροφορία κρυφή. Το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας ανακοίνωσε οτι παρέλαβε τα Stingers και εξέφρασε ευγνωμοσύνη προς τις χώρες προμηθεύτριες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Σήμερα, παρουσιάζουμε το φορητό αεροπορικό σύστημα FIM-92 Stinger. Πολλοί από τους χορηγούς μας παρείχαν Stingers στον ουκρανικό Στρατό, συμπεριλαμβανομένων της Ολλανδίας, της Γερμανίας, των ΗΠΑ, της Λιθουανίας, της Λετονίας, της Ιταλίας, της Δανίας και της Ελλάδας.

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για τη στήριξη που μας παρείχαν αυτές οι χώρες από την αρχή της εισβολής» δηλώνει το Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας.

«Υπό την δεξιοτεχνία των μαχητών μας, οι Stingers κατέρριψαν αποτελεσματικά ρωσικά ελικόπτερα, αεροπλάνα και πυραύλους» προστίθεται.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...