Κόσμος

Χαμός σε δημοτικό συμβούλιο στην Ουκρανία! Σύμβουλος πέταξε τρεις χειροβομβίδες και τραυμάτισε 26 άτομα (Βίντεο)

Συγκλονιστικά είναι τα πλάνα που μεταδόθηκαν από τοπικό συμβούλιο στη νοτιοδυτική Ουκρανία, όταν δημοτικός σύμβουλος πέταξε τρεις χειροβομβίδες.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ουκρανίας, από τις χειροβομβίδες που πέταξε το άτομο, τραυματίστηκαν 26 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 6 είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο ίδιος βουλευτής νοσηλεύεται στην εντατική.

Οι αρχές ανέφεραν αρχικά ότι σκοτώθηκε ο ίδιος ο αξιωματούχος, αλλά αργότερα δήλωσαν ότι οι γιατροί προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Δεν έχει γίνει σαφές μέχρι στιγμής ποια ήταν τα κίνητρα του άνδρα. Σύμφωνα με προκαταρκτικές αναφορές του ειδησεογραφικού ιστότοπου Strana.ua, ο δράστης ήταν μέλος του συμβουλίου με το όνομα Serhiy Batrin.

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται ο άνδρας να μπαίνει στη συνεδρίαση του συμβουλίου και να περιμένει λίγο πριν φωνάξει «Μπορώ;» και έπειτα να ρίχνει χειροβομβίδες.

Δείτε το βίντεο

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

δενδιας
Ελληνοτουρκικά 0

Τους έκοψε τον ύπνο ο Δένδιας; Η Άγκυρα «αφρίζει» για τους πυραύλους στο Αιγαίο την ώρα που ο Ερντογάν ψάχνει σωσίβιο στο Κοράνι

Εκνευρισμός στα τουρκικά ΜΜΕ μετά τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας. Το παραλήρημα Ερντογάν και η διπλωματική...
Dark Eagle
Μέση Ανατολή 0

Ο Τραμπ βγάζει τον «Σκοτεινό Αετό» από το κλουβί: Το αμερικανικό υπερόπλο των 15 εκατ. δολαρίων που ετοιμάζεται να χτυπήσει την «καρδιά» του Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση πιέζει για την παρθενική αποστολή του υπερηχητικού πυραύλου LRHW στη Μέση Ανατολή,...