Κόσμος

Ισραήλ: Προειδοποιεί για μυστικά δίκτυα της Χαμάς στην Ευρώπη

Ο επικεφαλής της έρευνας στο Υπουργείο Υποθέσεων Διασποράς του Ισραήλ προειδοποίησε ότι η Χαμάς έχει ένα «σύνθετο δίκτυο μίσους που λειτουργεί σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των δυτικών και άκρως δημοκρατικών».

Όπως είπε, στελέχη και υποστηρικτές της Χαμάς σε όλη την Ευρώπη είναι ενεργοί και υπογράμμισε ότι «η δραστηριότητά τους έχει ήδη αποφέρει αποτελέσματα και έχει συνέπειες».

Οι προειδοποιήσεις έρχονται καθώς εντείνονται οι φόβοι για τρομοκρατικές επιθέσεις που θα πραγματοποιηθούν φέτος τα Χριστούγεννα.

Η ΕΕ αυτή την εβδομάδα προειδοποίησε ότι υπάρχει «τεράστιος κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων» τις επόμενες εβδομάδες, με τις εντάσεις να πυροδοτούνται από την οργή που προκαλεί ο πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς.

Οι νέες αυτές προειδοποιήσεις μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, κοντά στον Πύργο του Άιφελ αφήνοντας έναν νεκρό και δύο τραυματίες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Σκηνικό έντασης στην Κάσο από τις προκλήσεις των Τούρκων - Πέντε τουρκικά πολεμικά στην περιοχή - Διπλωματικός "πυρετός" για να πέσουν οι τόνοι

Στην περιοχή βρίσκονται η κανονιοφόρος «Αήττητος», η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς», περιπολικό ανοικτής θαλάσσης...
νεκροί Βρετανοί στρατιώτες
Ένοπλες Συρράξεις 0

Αιματοχυσία στην Οδησσό! Ρωσικοί πύραυλοι αποδεκάτισαν επίλεκτη βρετανική μονάδα SAS -40 νεκρούς και τραυματίες αναφέρει Ισπανός

Παράλληλα, ρωσικές πηγές μιλούν για την εξουδετέρωση 50 Γάλλων και άλλων μισθοφόρων του ουκρανικού στρατού στο Χάρκοβο...