Κόσμος

'' Tα τουρκικά όπλα σαρώνουν τον πλανήτη''- Tην είδε...αλλιώς ο Ρώσος αναλυτής

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι με τον συνεχή ρυθμό ανάπτυξης του τουρκικού στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος, στο άμεσο μέλλον η χώρα θα έχει τα δικά της πολεμικά αεροσκάφη, στρατηγικούς πυραύλους και άρματα μάχης, γράφει, σύμφωνα με την ιστοσελίδα echedoros.gr, ο Ρώσος αναλυτής Γιούρι Μαβάσεφ, που ειδικεύεται στην στρατιωτική ανάπτυξη της “νέας Τουρκίας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα όπλα έχουν αποδειχθεί καλά, αφού έχουν περάσει από το βάπτισμα του πυρός σε αρκετές συγκρούσεις στην Ασία και την Αφρική, τη Συρία, τη Λιβύη, το Ναγκόρνο Καραμπάχ – αυτή δεν είναι μια πλήρης λίστα με καυτά σημεία όπου εντοπίστηκαν τουλάχιστον drones Bayraktar και το σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου Koral.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι με τον συνεχή ρυθμό ανάπτυξης του τουρκικού στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος, στο άμεσο μέλλον η χώρα θα έχει τα δικά της στρατιωτικά αεροσκάφη, στρατηγικούς πυραύλους και άρματα μάχης.

 Επιπλέον, η Τουρκία έχει ένα κίνητρο να αναπτύξει την αμυντική της βιομηχανία – την πραγματική άρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης να συνεργαστούν.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

"Φωτιά" παίρνει η Συρία μετά την δολοφονία Αμερικανών στρατιωτών από τον ISIS - Έξαλλος ο Τράμπ απειλεί θεούς και δαίμονες - Ανίκανες Τουρκία-Συρία να εγγυηθούν την ασφάλεια

Τρομοκράτης του ISIS άνοιξε πυρ εναντίον κοινής περιπολίας κοντά στην Παλμύρα, σκοτώνοντας δύο Αμερικανούς στρατιώτες...
Κοινωνία 0

Διπλωματική "βόμβα" στη Μεσόγειο! Ο Λίβυος πρόεδρος κηρύσσει άκυρο το Τουρκολιβυκό μνημόνιο-Ανοίγει ο δρόμος για οριοθέτηση με Ελλάδα και Αίγυπτο

Η τοποθέτηση του προέδρου της λιβυκής Βουλής αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς αποκλείει εκ των πραγμάτων κάθε...