Κόσμος

Ισραήλ: Το ανατριχιαστικό βλέμμα ομήρου την ώρα της απελευθέρωσής της

Το βίντεο με την 36χρονης κάνει τον γύρο του κόσμου και πολλοί είναι αυτοί που επαινούν και θαυμάζουν την αντίδρασή της.

Τη στιγμή της απελευθέρωσής της, η Kirsht κοίταξε επίμονα έναν από τους ένοπλους απαγωγείς της Χαμάς προτού γείρει το κεφάλι της και απομακρυνθεί.

Η 36χρονη αφέθηκε ελεύθερη την Τρίτη στο πλαίσιο ενός ακόμη γύρου απελευθέρωσης ομήρων από τη Χαμάς ύστερα από συμφωνία για εκεχειρία με την ισραηλινή κυβέρνηση.

Τη στιγμή της απελευθέρωσής της, η Kirsht κοίταξε επίμονα έναν από τους ένοπλους απαγωγείς της Χαμάς προτού γείρει το κεφάλι της και απομακρυνθεί, αγκαλιάζοντας τη συμπατριώτισσά της Merav Tal, όπως θα δείτε και στις εικόνες που κυκλοφόρησαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αυτό το βλέμμα που η Rimon Kirsht έριξε στον τρομοκράτη της Χαμάς», έγραψε στο X ο αναλυτής για θέματα Μέσης Ανατολής Eli Kowaz.

«Κοιτάξτε αυτή την ισραηλινή ηρωίδα να περιφρονεί έναν μασκοφόρο τρομοκράτη της Χαμάς», πρόσθεσε ο σεναριογράφος Lee Kern.

Ο εκπρόσωπος της ισραηλινής κυβέρνησης Eylon Levy μοιράστηκε επίσης το βίντεο, γράφοντας στη λεζάντα: «Μην τα βάζετε με τις εβραίες γυναίκες!»

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Το σύγχρονο ελληνικό “πυρπολικό” ΑΡΓΩ που θα σκορπίζει τον πανικό στα τουρκικά πολεμικά στην ανύπαρκτη “Γαλάζια Πατρίδα”

Δρώντας μαζικά σε ικανούς αριθμούς τα μη επανδρωμένα σκάφη του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού θα κτυπούν μέρα και νύχτα...
Ελληνοτουρκικά 0

Η ανάπτυξη του τουρκικού μαχητικού 5ης γενιάς ΚΑΑΝ μπορεί να εξελιχθεί σε "μεγάλη φούσκα"- Οι έξι (6) σημαντικοί λόγοι που το αποδεικνύουν

Η ΕΕ μέσω της  PESCO , καθώς  επίσης και κοινοπραξίες  Ευρωπαϊκών κρατών, επιχειρούν να κατασκευάσουν  μαχητικά σαφώς...