Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Μπαρ στην Ιρλανδία συγκίνησε με Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση με έναν μοναχικό παππούλη

Επιθετικό Μάρκετινγκ; Όχι, αλλά επίκληση στο συναίσθημα! Συγκίνηση προκαλεί η Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση ενός μπαρ στην Ιρλανδία που έχει κερδίσει τον κόσμο.

Το σχεδόν 80 ετών Charlie’s Bar που βρίσκεται στη Βόρεια Ιρλανδία έκανε μια διαφήμιση που δείχνει έναν παππούλη να είναι μόνος του κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. 

Φαίνεται να πηγαίνει στο νεκροταφείο για να αφήσει λουλούδια στη γυναίκα του και έπειτα να περπατάει μόνος του στον δρόμο και να αποζητά λίγη παρέα.

Κανείς δεν του δίνει προσοχή, ώσπου φτάνει έξω από το μπαρ και ένα φιλικό ζευγάρι γύρω στα 30-35 ετών του δίνει προσοχή και του λέει να περάσει μέσα στο χριστουγεννιάτικα στολισμένο χώρο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αφού στην αρχή παίρνει μόνος του μια μπύρα, το σκυλάκι του ζευγαριού γίνεται φιλικό με τον κύριo και το ζευγάρι αποφασίζει να κάτσει μαζί του και να του κάνει παρέα.

Στο τέλος του βίντεο υπάρχει και ένα μήνυμα για όλους που δεν έχουν κάποιο ώστε να περνάνε χρόνο μαζί: «Δεν υπάρχουν ξένοι εδώ, μόνο φίλοι που δεν έχεις γνωρίσει ακόμη»

Σύμφωνα με τον Guardian, ο κύριος στη διαφήμιση είναι 73 ετών και είναι μέλος μιας θεατρικής ομάδας ερασιτεχνών.

Το βίντεο έγινε viral στο TikTok με πολλούς χρήστες να επαινούν το μπαρ για το συγκινητικό μήνυμα προς τους ανθρώπους που είναι μόνοι τους τα Χριστούγεννα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Το σύγχρονο ελληνικό “πυρπολικό” ΑΡΓΩ που θα σκορπίζει τον πανικό στα τουρκικά πολεμικά στην ανύπαρκτη “Γαλάζια Πατρίδα”

Δρώντας μαζικά σε ικανούς αριθμούς τα μη επανδρωμένα σκάφη του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού θα κτυπούν μέρα και νύχτα...
Ελληνοτουρκικά 0

Η ανάπτυξη του τουρκικού μαχητικού 5ης γενιάς ΚΑΑΝ μπορεί να εξελιχθεί σε "μεγάλη φούσκα"- Οι έξι (6) σημαντικοί λόγοι που το αποδεικνύουν

Η ΕΕ μέσω της  PESCO , καθώς  επίσης και κοινοπραξίες  Ευρωπαϊκών κρατών, επιχειρούν να κατασκευάσουν  μαχητικά σαφώς...