Κόσμος

Σοκ στην παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» στην Ουγγαρία: Έπεσε μπαλκόνι - Σε σοβαρή κατάσταση ηθοποιοί

Στο νοσοκομείο, όπου και εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση, κατέληξαν έπειτα από ατύχημα οι Júlia Szász και ο Otto Lajos Horváth που υποδύονται αντίστοιχα της Ιουλιέτα και τον πατέρα της, στην παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» που ανεβάζει το εθνικό θέατρο της Ουγγαρίας.

Ο διευθυντής του Θεάτρου Attila Vidnyánszky υπέβαλε την παραίτησή του, αλλά δεν έγινε δεκτή από τον υπουργό Πολιτισμού της χώρας.

Οι ηθοποιοί, όπως αναφέρει το BBC, έπεσαν από μία υπερυψωμένη πλατφόρμα, που λειτουργούσε σαν «μπαλκόνι» στο σκηνικό, κατά τη διάρκεια της δεύτερης πράξης της παράστασης.

Αφού τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεκίνησε έρευνα για το ατύχημα στην παράσταση

Σε εξέλιξη είναι έρευνα για το ατύχημα και ο υπουργός Πολιτισμού ανακοίνωσε ότι θα περιμένει το πόρισμα πριν ληφθούν επιπλέον μέτρα.

Ο Vidnyánszky είναι διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου εδώ και 10 χρόνια και είναι στενός σύμμαχος του πρωθυπουργού Βίκτορ Ορμπάν.

Η θητεία του αναμενόταν να ολοκληρωθεί φέτος, αλλά παρατάθηκε για άλλα πέντε χρόνια.

Τόσο ο υπουργός Πολιτισμού όσο και ο διευθυντής του εθνικού θεάτρου επισκέφθηκαν τους δύο ηθοποιούς στο νοσοκομείο.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, υπουργός ανέφερε ότι η κατάσταση των δύο ηθοποιών βελτιώνεται και τους ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...