Κόσμος

Ερντογάν: "Δεν θεωρώ πλέον τον Νετανιάχου συνομιλητή μου"

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σταθερά υπέρ της δημιουργίας ενός ανεξάρτητου, κυρίαρχου παλαιστινιακού κράτους μόλις τελειώσει ο πόλεμος, εμφανίστηκε και πάλι ο Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας στους δημοσιογράφους ενώ επιτέθηκε στον Ισραηλινό πρωθυπουργό.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας είπε ότι δεν θεωρεί τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου ως συνομιλητή του. "Τον διαγράψαμε και τον πετάξαμε" είπε χαρακτηριστικά. Ωστόσο πρόσθεσε ότι η Άγκυρα δεν θα διακόψει ούτε τους δεσμούς της με το Ισραήλ.

Μιλώντας σε ΜΜΕ σε πτήση επιστροφής από το Καζακστάν την Παρασκευή, ο Ερντογάν είπε επίσης ότι ο αρχηγός πληροφοριών του Ιμπραήμ Καλίν ήταν σε επαφή με τις ισραηλινές και παλαιστινιακές αρχές, καθώς και με τη Χαμάς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Πάμε για σύγκρουση-Η έγκριση του Τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων στην Λιβύη φέρνει πολεμική κρίση Ελλάδος-Τουρκίας;

Οι Τούρκοι θα επιχειρήσουν στρατιωτικά να κεφαλοποιήσουν αυτήν την έγκριση των Λίβυων στο πεδίο κατά της Ελλάδος