Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Μηχανικός άνοιξε το καπό του αυτοκινήτου για να εντοπίσει τη βλάβη και βρήκε μέσα ένα τεράστιο βόαΈνα απίστευτο θέαμα αντίκρισε ένας μηχανικός που άνοιξε το καπό ενός αυτοκινήτου για να κάνει τη συντήρηση τη μηχανή.
 

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο δείχνει ένα μακρύ αντικείμενο να είναι μπλεγμένο στο κάτω μέρος του καπό του οχήματος. Στην πραγματικότητα, ήταν ένας τεράστιος βόας που είχε αποφασίσει ότι ο κινητήρας του αυτοκινήτου θα ήταν το τέλειο μέρος για να κρυφτεί.


Οι μηχανικοί Matt Trudeau και Tony Galli ήταν οι μηχανικοί που βρήκαν το τεράστιο ερπετό και κάλεσαν γρήγορα τον ειδικό Russell Cavender, γνωστό ως «The Snake Chaser», για να βοηθήσει.

Στο κλιπ, ο Cavdender φαίνεται να βγάζει μεθοδικά το φίδι από το Ford Focus του 2015 αφού κουλουριάστηκε εκεί, πιθανώς για ζεστασιά.


 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρόμος για την Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) του στόλου μας από τους Τούρκους- "Άρον -άρον" ενεργοποιούν το σόναρ ανίχνευσης δυτών "Aras-2023"

Οι Τούρκοι γνωρίζουν ότι τα λιμάνια τους στα μικρασιατικά παράλια και οι κρίσιμες σταθερές εγκαταστάσεις παροχής ...
Μέση Ανατολή 0

Το Master plan ΗΠΑ-Ισραήλ διάνοιξης του "θαλάσσιου καναλιού Μπέν Γκουριόν" σβήνει τη Διώρυγα του Σουέζ- Έρχονται τεκτονικές αλλαγές σε Παγκόσμιο εμπόριο και άμυνα

Ισραήλ -ΗΠΑ φαίνεται ότι προωθούν  την κατασκευή του  «Καναλιού Μπεν Γκουριόν», με το οποίο θα συνδεόταν ο κόλπος της...