Κόσμος

Αίγυπτος: Aνακαλύφθηκε νέο κοίτασμα πετρελαίου στον κόλπο του Σουέζ

Το υπουργείο Πετρελαίου της Αιγύπτου ανακοίνωσε σήμερα πως ανακαλύφθηκε νέο κοίτασμα πετρελαίου στην περιοχή έρευνας και εκμετάλλευσης Geisum and Tawila West Concession στον Κόλπο του Σουέζ.

Η νέα ανακάλυψη έγινε από την αιγυπτιακή εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου Cheiron μέσω του πηγαδιού έρευνας GNN-11, που αυτή τη στιγμή παράγει περισσότερα από 2.500 βαρέλια ημερησίως, ανακοίνωσε το υπουργείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πηγάδι αυτό είναι το τέταρτο που θα ολοκληρωθεί ενώ ενδέχεται να ανοιχτούν και άλλα τρία στο πλαίσιο της τρέχουσας φάσης της έρευνας, ανέφερε το υπουργείο.

Η συνολική παραγωγή από ολόκληρο το κοίτασμα, το οποίο βρίσκεται στο Βόρειο Geisum, έχει φθάσει τα περίπου 23.000 βαρέλια την ημέρα, πρόσθεσε το υπουργείο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Είμαστε κοντά σε πρωτοφανή γεγονότα- Τι ετοιμάζουν Κίνα και Ρωσία αμέσως μόλις χτυπήσουν στρατιωτικά οι ΗΠΑ την Βενεζουέλα και τον Μαδούρο;

Δεν υπάρχουν αξιόπιστες Ένοπλες Δυνάμεις της Βενεζουέλας και ο ηγέτης χώρας ζητά μετακίνηση Ρώσων και Κινέζων...