Κόσμος

Οι οπαδοί της Ντινάμο έδωσαν δυναμικό παρών στην προπόνηση ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Οι οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ έδωσαν δυναμικό παρών στην προπόνηση της Πέμπτης (17.08), ντοπάροντας ψυχολογικά τους παίκτες πριν τη ρεβάνς των Κροατών με την ΑΕΚ, στην OPAP Arena.

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ θα προσπαθήσει να πετύχει σκορ πρόκρισης μέσα στην έδρα της ΑΕΚ, στη ρεβάνς της ήττας της με 2-1 κι έτσι να πάρει αυτή το “εισιτήριο” για τα playoffs του Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Κροάτες αποφάσισαν να μην κάνουν προπόνηση στη Νέα Φιλαδέλφεια, μιας και το κλίμα είναι “βαρύ” μετά από τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, από τους χούλιγκαν της ομάδας.

Πάντως, οι οργανωμένοι φίλοι της Ντιναμό βρέθηκαν στην προπόνηση της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, φώναξαν συνθήματα και ζήτησαν από τους παίκτες της ομάδας να τα… δώσουν όλα για τη νίκη και την πρόκριση μέσα στην Αθήνα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Πάμε για σύγκρουση-Η έγκριση του Τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων στην Λιβύη φέρνει πολεμική κρίση Ελλάδος-Τουρκίας;

Οι Τούρκοι θα επιχειρήσουν στρατιωτικά να κεφαλοποιήσουν αυτήν την έγκριση των Λίβυων στο πεδίο κατά της Ελλάδος