Κοινωνία

Κίνηση: Κομφούζιο από νωρίς στον Κηφισό - Χαμηλές ταχύτητες σε Κηφισίας και Μεσογείων

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Αυξημένη είναι από νωρίς το πρωί της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας, με τον Κηφισό να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο μέρος της κυκλοφοριακής επιβάρυνσης.

Τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος του Αιγάλεω έως τη Μεταμόρφωση. Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στο ρεύμα προς Πειραιά.

kinisi

Προβλήματα καταγράφονται επίσης στη Λεωφόρο Αθηνών, στο τμήμα από το Χαϊδάρι έως τον Σκαραμαγκά.

Επιβαρυμένη είναι η κυκλοφορία και στις Λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων. Δυσκολίες σημειώνονται, παράλληλα, στη Λεωφόρο Καρέα, από την Ηλιούπολη έως τη Λεωφόρο Αλίμου - Κατεχάκη.

Στο κέντρο της Αθήνας, αυξημένη είναι η κίνηση κυρίως στις Λεωφόρους Αλεξάνδρας και Βασιλέως Κωνσταντίνου, ενώ η κυκλοφοριακή κατάσταση επιβαρύνεται σταδιακά όσο περνά η ώρα.

Προβλήματα παρατηρούνται και στο οδικό δίκτυο γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, καθώς αυξάνεται ο αριθμός των οχημάτων.

Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Αττική Οδό, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται στο ρεύμα προς το Αεροδρόμιο.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Πάμε για σύγκρουση-Η έγκριση του Τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων στην Λιβύη φέρνει πολεμική κρίση Ελλάδος-Τουρκίας;

Οι Τούρκοι θα επιχειρήσουν στρατιωτικά να κεφαλοποιήσουν αυτήν την έγκριση των Λίβυων στο πεδίο κατά της Ελλάδος